Naročite se na enovice

http://www.foto-klik.si/sl/fotoaparati-kamere/mirrorless-brezzrcalni-fotoaparati-224?manufacturer=Fujifilm
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

Testi 2011 naprej

 • Nikon Z9 praktični preizkus

  Od mojega prvega preizkusa kamere Nikon Z9 je minilo 6 mesecev in tudi po praktičnem preizkusu še vedno velja, kar sem takrat zapisal v zaključku. Kamera Nikon Z9, je trenutni tehnološki lider.

 • Sony A7 III in FE 24-240mm - Odlična popotniška kombinacija

  Kdor si želi več kot samo fotofon ali kompaktno kamero, bo med pregledom ponudbe sigurno opazil tudi Sony A7 III. Če potrebujete objektiv vse v enem, potem mimo objektiva FE 24–240mm ne morete. Ta kombinacija nam nudi veliko dobrih lastnosti. Od cenovne, do kompaktnosti in še dovolj nizke teže.

 • Fujifilm X100V - odlična kamera s fiksnim objektivom

  Fujifilm ostaja s kamero X100V posebnež v ponudbi. In prav to mnogim Fujifilm uporabnikom šteje. Da se ne sledi zgolj velikim. Ampak, da poiščeš svoje ideje, obenem pa dodaš visoko kakovost v vseh pogledih.

 • Nikon Z9 – novi CSC lider

  Nikon se je vrnil v tehnološko igro in med fotografe na najvišji ravni. Brez težav lahko še enkrat poudarim naslov. Kamera Nikon Z9, je trenutni tehnološki lider.

 • Panasonic Lumix GH5 II / kamera iz najvišje CSC stopnice

  Panasonic s kamero Lumix GH5 II nudi visoko tehnologijo. V konkurenci z ostalimi ima kamera Lumix GH5 II toliko samo svojih lastnosti, da je drugačna.

 • Fujifilm GFX 50S II - Fotokamera srednjega formata

  Fujifilm GFX 50S II sploh ni več tako draga kamera. V bistvu je cenejša od kamer CSC iz najvišjega razreda. Zato jo že lahko vidimo v rokah marsikaterega krajinskega fotografa in profesionalca iz modnega sveta.

 • Nikon Z fc - “Z” iz “F” legende

  To je model kamere za pravega dolgoletnega ljubitelja, ki bo z njim lažje prešel na brezzrcalne kamere. In iz tega pogleda, oziroma kot tako Z fc tudi ocenjujmo.

 • Panasonic Lumix S5

  Ni dvoma. Panasonic Lumix S5 je kamera, ki v svojem cenovnem razredu nudi največ tistim, ki radi kombinirajo fotografijo in video. Iz katerega koli kota gledamo, nudi fantastično razmerje med ceno in kakovostjo.

 • Fujifilm X-E4 - kakovost v kompaktnem ohišju

  Fujifilm X-E4 nudi tehnično kakovost iz X-T4, a drugačnost in predvsem kompaktnost v ohišju. Komur štejeta ti dve lastnosti več, kot lažje upravljanje z večjo X-T4, potem je X-E4 res prava izbira za vas. Konec koncev lahko služi kot odlično drugo ohišje.

 • Sony A9 II – PRO hitrost

  Sony A9 II je bil zasnovan z mislijo na fotoreporterja. Za povprečnega uporabnika bo ta kamera predraga in serija A7 najbrž bolj uporabna. Za vse, ki potrebujejo hitrost dela in odličen AF, pa je Sony naredil odlično kamero.

 • Nikon Z7 II - test

  Poleg samih kamer se hitro širi tudi nabor objektivov. Poleg klasičnih zumov in petih fiksnih f/1.8 objektivov, imamo sedaj na voljo serijo zum objektivov f/2.8 (14-24mm, 24-70mm in 70-200mm), zadnja novost je 50mm f/1,2.

 • Canon EOS R5 in EOS R6 - nova era

  Če je Canon čakal in na začetku prepuščal drugim sistem CSC, je zdaj pospešil in konkurenci zopet kaže pot. EOS R5 je zlahka predstavljena kot najbolj pričakovana kamera leta.

 • Nikon Z6 II - polni format za začetek

  Kamera Z6 II ni velik napredek glede na Z6, zato menjava ni potrebna. Je pa Z6 II prava, če se sedaj odločate za vstop med uporabnike Z kamer.

 • Fujifilm X-S10 - kamera za preskok med Fujifilm uporabnike

  Fujifilm je s kamero X-S10 naredil zanimiv korak. Z odklonom od serije X-T, želi prevzeti tudi kakšnega uporabnika konkurenčnih ponudnikov iz APS-C razreda. K marsikateremu pogledu na kamere Fujifilm doprinese tudi cena. Ta je za kamere CSC zelo prijazna, cca. 999€.

 • Nikon Z5 – odličnost za začetek

  Nikon ve, da je še mnogo uporabnikov njihovih kamer DSLR zadovoljnjih z njimi. A z enim očesom že pogledujejo po sistemu CSC. Zato mogoče ne čudi, da se je Nikon odločil najprej poskrbeti za osnovne kamere in objektive.

 • Panasonic S1H (poudarek na video)

  Kamera ima veliko drobnih elementov, ki ji dvigujejo vrednost. Od sistema hlajenja, dvojne stabilizacije, meni je prilagojen za hitro delo in poleg dobrega tipala kodeki omogočajo odlično nadaljno obdelavo.

 • Olympus OM-D E-M1 Mk III

  Kamera Olympus OM-D E-M1 MkIII nudi zelo veliko. Robustnost, hitro delo, elektronske pripomočke za razpoznavo objektov, spremljanja zvezd, doseganje visoke ločljivosti in odličen ter najširši sistem PRO objektivov so lastnosti, da ji lahko rečemo, da je to odlična brezzrcalna kamera.

 • Sony A7 III in A7R III

  Sony je naredil pravo potezo, ko se je odločil izstopiti iz tekme za tržne deleže pri danes še vedno najbolj prodajanih kamerah DSLR. Zadeli so tudi s tem, da so bili v sistemu CSC prvi, ki je predstavil polni format.

 • Canon EOS 1D X MkIII – Stroj

  Canon je s kamero EOS 1D X MkIII naredil opazen tehnični korak naprej v PRO reporterskem razredu. Najbrž pa je to njihova zadnja PRO kamera iz sistema DSLR. Nove OI bodo prinesle odgovor v sistemu CSC s kamero R.

 • Nikon D780 / DSLR hibrid

  Nikon D780 je kamera DSLR, ki povsem nesramežljivo prinaša tudi CSC prednosti. Dobrodošlo za dolgoletne Nikon uporabnike je, da imamo na voljo veliko F objektivov, kateri predvsem rabljeni postajajo vse cenejši, zaradi prehoda nekaterih na serijo Z.

 • Nikon Z50 - močan APS-C konkurent

  Seveda se lahko odločite za DSLR, ne boste zgrešili. Kamera vam lahko služi za učenje in še dolga leta. Vendar prihodnost je v kamerah CSC in, če želite z novostmi naprej ni dileme. Kamera Nikon Z50 je dobra izbira.

 • DJI Osmo Pocket - stabilizacija videa v dlani

  Je držanje telefona težko in je med snemanjem ter hojo neroden in pretežak? Ste vloger ali si želite nestresene video posnetke samo za domači ogled? DJI ima odličen odgovor s snemalnikom Osmo Pocket.

 • Olympus OM-D E M1X - brezzrcalni stroj

  Kamera Olympus OM-D E M1X nudi veliko. Razen ločljivosti tipala in posledično skromnem ISO celo največ, kar sodobni sistem CSC zaenkrat nudi. Torej robustnost, hitro delo in odličen ter zelo širok sistem PRO objektivov so na njeni strani, da ji lahko rečemo, da je to trenutno najboljša brezzrcalna reporteska kamera.

 • Fujifilm X-T30 / majhen a močan

  Fujifilm X-T30 je v samem vrhu cenovne skupine okoli 1000€. Dober AF, sama kakovost slike in videa, ji dajejo visoko uporabno vrednost.

 • Canon EOS RP - cenovno dostopna kamera sistema CSC

  Tudi, če vas brezzrcalni sistem še ne zanima, si Canon uporabniki kamero EOS RP le oglejte. DSLR sistem razen PRO serije, bodo pri Canon kmalu postavili v ozadje in treba se bo odločiti za novost. Kdor bo čakal predolgo, bomo že vsi v času, ko bodo fotokamero zamenjali fotofoni!

 • Sony RX100 VI - strup je v majhnem ohišju

  Sploh ni dileme. Če iščete kompaktno fotokamero z najvišjo kakovostjo slike in dobrimi tehničnimi lastnostmi, potem vedno začnete z izbiro pri modelih Sony RX100.

 • Panasonic Lumix S1 in S1R - prvi praktični pregled

  Panasonic je s kamerama Lumix S1 in S1R, naredil velik korak naprej in se postavil ob bok Canon, Nikon, Sony brezzrcalnim kameram polnega formata. Vsekakor odlično za konkurenčnost in nadaljni razvoj vseh.

 • Nikon Z6 - izkušnje iz prakse

  Dilema, kaj izbrati med dvema Z kamerama? Na kratko! Nikon Z7 za ločljivost. Nikon Z6, ko je pomembna cena in, ko bi radi še več od slike v slabih svetlobnih pogojih.

 • Canon EOS R - prvi vtis

  Kratica EOS pomeni elektro optični sistem, se ga je že ob prihodu kamer EOS leta 1986 povezovalo z grško boginjo jutranje zarje. In tako mi tudi deluje kamera Canon EOS R. Za prvi vstop med brezzrcalne kamere polnega formata nudi veliko, je pa v nekaterih delih okrnjena, da ne bi že preveč posega v konkurenčnost EOS 5D MkIV.

 • Nikon Z 7 - praktični preizkus

  Z veseljem si bom Nikon Z kamero in objektive še sposodil za kakšen FotoPOTEP. Ko bo na voljo še univerzalen zum objektiv, bo prednost brezzrcalnih polnoformatnih kamer Z na potovanjih, še toliko večja.

 • Nikon Z 7- Prvi praktični pogled

  Sistem Nikon Z je nov začetek. V nekaj letih se bo že solidno izgradil, prišle bodo nove še bolj zmogljive kamere in Nikonu se prihodnosti ni bati.

 • Canon EOS 77D / kamera DSLR za resen začetek

  Če je cena pomemben faktor, ali želimo dati raje nekaj več za objektive, zna kamera Canon EOS 77D povsem zadovoljiti hobi fotografa. Tistih nekaj lastnosti, ki manjkajo pa izničiš z boljšim poznavanjem uporabe funkcij in opreme same.

 • Fujifilm X-T100 / odlična vstopnica v razred CSC

  Fujifilm X-T100 je več kot odlična kamera za hobi in popotniškega fotografa, manj za tistega, ki želi vedno najboljše. Temu pa kamera Fujifilm X-T100 niti ni namenjena in ponujena. Za najbolj zahtevne sta na voljo Fujifilm X-T2 in Fujifilm  X-H1.

 • Fujifilm X-H1 / video nadgradnja

  Kamera Fujifilm X-H1 je vrhunski model sodobne kamere CSC. Zdaj se je s kakovostjo video zapisa še bolj približala Sony in Panasonic.

 • Serija Canon EOS M

  Modeli kamer EOS M so kot nalašč za hobi uporabo ali drugo ohišje, ko je potreba po kompaktnosti ob visoki kakovosti slike.

 • Nikon D850 / "all the best in one"

  Marsikaterega Nikon uporabnika slišim, da bo D850 njegova naslednja kamera. Ni dileme, Nikon D850 nudi vse tisto, kar smo še pred letom lahko samo upali, da nam bodo sestavili v ohišje.

 • Nikon Coolpix W300 - kamera, ki ljubi pesek, vodo, mraz

  Plezate, se potopaljate ali se ukvarjate s kakšno drugo ekstremno aktivnostjo? Fotokamera Nikon Coolpix W300 omogoča fotografirati v ekstremnih pogojih, kot zajeti kakovosten video.

 • Sony Alpha 6500 / Kamera CSC za napredne

  Za ohišje kamere A6500, želijo okoli 1500€. Ni malo! Vendar današnji trend so kamere CSC in vsi proizvajalci jih postavljajo v višji cenovni rang. Je to prav ali ne, pa vedno odločijo kupci.

 • Nikon D5600 - vse za zahtevnega HOBI fotografa

  Čeprav sem na podobnih FotoPOTEPih že uporabljal D7500 in D500, sem sam mnenja, da me D5600 v uporabniškem smilsu povsem zadovoljuje in celo več, nudi mi kar 4M točk več in včasih pri povečavah ali izrezih to šteje.

 • Nikon D7500 - PRO lastnosti za hobi fotografa

  Kamera Nikon D7500 je velik korak naprej v seriji 7xxx. Močno so jo približali opazno držaji D500, obdržali kakovost slike in visoko hitrost, za nižjo ceno pa nekaj prihranili na ohišju in AF.

 • Panasonic Lumix GH5 / kamera iz najvišje CSC stopnice

  Kamera Panasonic GH5 mi je pokazala, da je v kamerah CSC lepa prihodnost in, da je tehnološko že zelo zmogljiva. Ima še eno odlično lastnost. Stabilizacija slike v objektivu (O.I.S.) in preko tipala je usklajena. Odlično deluje tudi pri goriščnici 400mm.

 • Nikon D500 / PRO orodje

  Kdor rabi hitrost, odlično sliko v slabih svetlobnih pogojih in poleg polnoformatne še kamero z manjšim tipalom za to, da si zoža kot zajema, potem sploh ni dileme.
  Za profesionalnega fotografa je kamera Nikon D500, trenutno najboljša kamera APS-C razreda.

 • Panasonic FZ2000 / kompaktna "all in one" fotokamera

  Fotokamera Panasonic FZ2000 zna biti uporabna tistemu, ki želi in potrebuje daljše goriščnice, rad dobro drži kamero v roki, fotografira vse in se ne želi preveč poglabljati v tehniko ter dodatne objektive.

 • Ricoh WG-M2 / Trpežna foto-video dvoživka

  Za samo 290€ dobite kamero v močno zaščitenem ohišju, z zaslonom, dodatno baterijo in kopico tehničnih rešitev za adrenalinskega snemalca. Kamera za tiste trenutke, ko je pomembno, da fotografijo imamo!

 • Nikon D3400 / Odlična kamera za hobi fotografa

  Nikon je s kamero D3400 podal nekaj manjših novosti. Še lažje ohišje, novi algoritmi procesiranja slike, višjo občutljivost in možnost prenosa slik preko funkcije SnapBridge.

 • Sony Alpha 6300 / Kamera CSC za napredne

  Za ohišje kamere A6300, želijo okoli 1100€. Ni malo! Vendar današnji trend so kamere CSC in vsi proizvajalci jih postavljajo v višji cenovni rang.
  Je to prav ali ne, pa vedno odločijo kupci. In glede na to, da je kamera Sony A6300 želena, povsem konkurenčna z modeli drugih proizvajalcev, kateri tudi niso poceni, je očitno vredna svojega denarja.

 • Fujifilm X-T2 / Prva vrsta CSC razreda

  Kar je dobro obdržiš, kar je prinesel nov razvoj in želje uporabnikov dodaš. Fujifilm se je držal tega preizkušenega recepta in X-T2 ni želena samo med tistmi, ki bi radi vstopili med kamere CSC, ampak je celo toliko pridobila, da jo bodo mnogi uporabniki X-T1 enostavno in z veseljem menjali.

 • Pentax K-1 / Več za manj (test)

  Vedite, da je tudi za vas, Canon, Nikon, Sony uporabnike, Pentax naredil veliko. Zdaj tudi vaši ne bodo mogli več gledati stran, ponuditi pri novih kamerah par funkcij več in dvigati ceno v nebo.

 • Canon EOS 5Ds R / Točkovna DSLR kraljica

  V bistvu kamera Canon EOS 5Ds R konkurira srednje formatnim kameram. Te so zaradi velikosti okorne, manjka jim širši sistem in večkrat zna biti predvsem pri fotografiranju na prostem manjša kamera DSLR boljša izbira.

 • Panasonic Lumix GX8 / kamera CSC za napredne

  Panasonic je izdelal še eno izmed odličnih kamer. V razredu CSC je konkurenca že močna. Vendar lahko zapišem, da Panasonic tudi s kamero GX8 stoji na njeni najvišji stopnici.

 

 

 

 

Testi 2011 naprej

 • Canon PowerShot SX 50 HS / Kamera za safari in za hobi "vohune"

  Za ljubitelje dolgih goriščnic velja, da bo kamera Canon SX 50 HS, slej ko prej pristala v njihovi fototorbi.

  16.01.2013 13:40
 • Nikon D600 / okrnjena "baby" D800

  V kameri ne iščite lastnosti opazno dražjih kamer kot D800 ali celo D4. Nikon D600 ima svoj namen in je kot odlična limuzina srednjega razreda, v katero pa niso dodali preveč dodatne opreme.

  16.01.2013 13:28
 • Pentax K5 II / Magnezij in silikonska zaščita pod 1000€

  Komur je želeno trdno, zaščiteno magnezijevo ohišje in 7 posnetkov v sekundi, bo to dobil za manj denarja kot podobno nudi konkurenca.

  26.11.2012 14:45
 • Nikon D800e (D800) - "KAPO DOL" / Test e-Fotografija

  Zame osebno je Nikon s kamero Nikon D800e, v digitalni tehniki 35mm kamer naredil prvo "popolno" kamero. Bodo še boljše pri njih kot tudi pri konkurenci. Tudi vemo in vedno zapišem. Najboljše fotokamere za vse ni in ne bo obstajala. Najboljša je lahko tista, ki vam služi najbolje za vaš namen in način fotografiranja. Toda zaenkrat lahko z vso odgovornostjo zapišem. "Nikon. Za nov, res pravi mejnik med kamerami DSLR, model D800e, KAPO DOL".

  22.09.2012 17:43
 • Canon EOS 650D (Rebel T4i) - Test / Odlična evolucija za obletnico

  Odlična kakovost slike, široka izbira objektivov, hitrost, nastavitve, izbor menija in še mnogo je lastnosti, ki kažejo, da kamera EOS 650D v hobi razredu po tehnični plati nima konkurence. Le cena je lahko še tisti element, ki vas lahko odvrne od te kamere. Toda za toliko dobrih lastnosti, je treba pač več tudi plačati.

  27.08.2012 14:06
 • Nikon D3200 / e-Fotografija Test

  V testih fotokamer DSLR bom sicer še ocenjeval kakovost slike. V praksi pa me pri novejših fotokamerah DSLR ta tema ne zanima več. Ob izbiri fotokamere se bom osredotočil na podlagi zahtev po namenu fotografiranja kot hitrost delovanja, dodatna oprema, objektivi... Amen!

  20.06.2012 16:58
 • Canon PowerShot S100 - nadkompakt?

  Komu je namenjen? Na kratko. Tistim, ki si venomer želite ob sebi imeti foto kamero, ki bo sposobna zajeti kar najkvalitetnejše posnetke tudi v slabših svetlobnih pogojih, ne želite pa s seboj nositi velike foto kamere. Ni namenjena tistim, ki potrebujete fotografirati zelo oddaljene predmete. To S100 ne omogoča.

  24.05.2012 16:28
 • Olympus OM-D E-M5 / Z repliko obujena legenda

  Pri mikro 4/3 sistemu in kamerah PEN nekateri pogrešajo iskalo. Pogrešajo predvsem tisti fotografi, ki poznajo prednosti kamer DSLR ali tisti, ki imajo Olympus E sistem kamero in bi radi nekaj novega, podobnega. Kamere PEN pa jim prav zaradi manjka iskala ne odgovarjajo.

  21.05.2012 16:38
 • Olympus SZ-31MR / Kompakt uporabnih kompromisov

  Olympus SZ-31MR je tudi za tiste, ki bi radi res kompaktno kamero z vsem. To je od kompaktnosti do široke uporabnosti. Le ne bodite preveč kritični. Kamera z »vsem«, se ne more primerjati z bolj ozko usmerjeno, a ponavadi opazno dražjo. Zato sem v naslov napisal, »kompakt uporabnih kompromisov«.

  18.05.2012 16:26
 • Nikon D800 in nočna reportažna fotografija / TEST v praksi

  36 milijonov točk v fotokameri DSLR. Je to uporabno samo za studijsko fotografijo pri nizkem ISO ali se bo fotokamera dobro odrezala tudi v nočni reportažni fotografiji?

  24.04.2012 16:02
 • Olympus Camedia SZ-11 in SZ-14 / Majhno vendar široko uporabno

  Se radi veliko potepate po svetu? Si želite fotografij iz potepov, za vaše spomine in predstavitve prijateljem? So vam kamere DSLR prevelike, pretežke, ne rabite njihove kakovosti? Bi radi nekaj več kot zmore iPhone? Potem je odgovor na dlani. Poglejte za kamerama Olympus Camedia SZ-11 in SZ-14.

  24.03.2012 13:08
 • Canon PowerShot SX 40 HS / Megazum standard - TEST

  Res, ni slaba kamera. Po mojem mnenju še vedno med najboljšimi v mega zum razredu. Bi zapisal najboljša, vendar vedno poudarjam, najboljše kamere ni, je samo najboljša za »naš« namen fotografiranja.

  01.02.2012 12:36
 • Olympus VG-110 / mali kompaktnež za 80 eur

  Olympus VG-110 priporočam vsem, ki želijo pri sebi imeti foto kamero za dokumentiranje vseh vsakodnevnih dnevnih stvari. Je že res, da imamo danes v vsakem mobilnem telefonu tudi foto kamero ampak te kamere še niso povsem dorasle namenskim foto kameram, ki so razvite samo za fotografiranje.

  15.01.2012 12:29
 • Nikon D4 / prvi praktični preizkus

  S kamero Nikon D4, Nikon uporabnik dobi tisto, kar danes potrebuje pri svojem delu. Evolucija je Nikonu lepo uspela. Zdaj ko sem spoznal Nikon D4, sem se tudi sam ujel v past novosti. Želim »revolucijo«. Le kaj bo prinesla D5?

  13.01.2012 12:19
 • Nikon 1 (test kamer V1 in J1) – sistem za drugačen fotografov pogled

  S samosvojo velikostjo tipala je sistem Nikon 1 drugačen od konkurence. Predvsem pa niso premočno zarezali med lastne kamere DSLR z APS-C (DX) tipali. Nikon s tem drži opazno razliko in sistemu Nikon 1 daje samosvojo pot in jasen odgovor vsem, ki mislijo, da je ta sistem odgovor na vstopne in hobi kamere DSLR.

  14.12.2011 11:25
 • Pentax Q / Ko lahko "kompaktu" menjamo objektive

  Kdor še vedno potrebuje kompaktnost ob visoki kakovosti slike, potem naj Pentax Q vsekakor ne preskoči ob izbiri. Kamera ima svoje opazne prednosti, ki lahko na koncu odločijo za vašo dokončno izbiro in uporabo.

  14.11.2011 10:22
 • Olympus PEN E-P3, E-PL3, E-PM1 – Preizkus treh mušketirjev

  Olympus kamere PEN že kažejo, da je to razred kamer, ki si je priboril nove kupce. Tiste, ki žele več kot imeti samo malo kompaktno kamero in tiste, ki so bili z velikimi in težkimi kamerami DSLR nezadovoljni.

  14.10.2011 11:16
 • Fujifilm HS 20 EXR - Enoroki popotnik (prvi vtisi)

  Popotniki in zahtevni družinski fotografi bodo našli v Fujifilm HS 20 EXR zvestega prijatelja, ki dopušča hitro in kvalitetno slikanje z vnaprej nastavljenimi slikovnimi programi.

  06.10.2011 03:00
 • Olympus XZ-1 / Svetlo oko

  pri kameri Olympus XZ-1 kraljuje objektiv. Že opisana konkurenca ima v goriščnicah podoben objektiv (28 – 112mm). Tudi svetlobna moč pri najkrajši goriščnica je pri vseh primerljiva, od f/1.8 do f/2.0, kar je zanemarljiva razlika. Toda Olympus je naredil nekaj več. Imajo najdaljšo goriščnico obenem pa še vedno svetlobno moč f/2,5.

  11.09.2011 21:10
 • Olympus SZ-30MR / Odličen kompakt poln kompromisov

  Ta kamera je lahko dober kompromis za družinskega, izletniškega fotografa, ki ne išče tehnično kakovost ampak samo čim več zajetih spominov za svoj družinski album.

  06.09.2011 21:08
 • Canon EOS 600D (EOS Rebel T3i) / Test

  Tisti, ki si lahko privoščite malo bolj poseči v žep vedite, da EOS 600D v svojem razredu trenutno nima konkurence, je vredna svojega denarja in kamere ne boste kar tako hitro menjali. Pomembno za vse katere bo čez čas fotografija še bolj pritegnila. Prav tu je visoka vrednost kamere EOS 600D. Je lahko prijazna do začetnika, kot že nudi več za naprednega fotografa in še dolgo ni potrebe po menjavi kamere za vstop v višji razred.

  16.08.2011 20:58
 • Nikon D5100 / Nadgradnja hobi razreda (test)

  To kamero si izbere predvsem tisti fotograf, ki ima željo vstopiti v svet kamer DSLR z nekaj več ambicij. Prav tako je ne bi rad uporabljal samo v AUTO načinu ali slikovnih programih.

  22.06.2011 20:20
 • Olympus PEN E-P3 / Prvo mnenje iz uradne predstavitve

  Menim, da ima Olympus PEN E-P3 lepo prihodnost. Le prihod Canon ali Nikon podobnih kamer jim lahko zmeša načrte. Letos ob predstavitvah novih fotokamer bo vse jasno. Je ta tržna niša tako zanimiva, da bosta v njo vstopila velika? Odgovor vedo samo njihovi tržniki. Razvojni inženirji imajo odgovor že dolgo pripravljen.

  10.06.2011 20:38
 • Pentax 645D / Prvi vtisi

  Po kratkem druženju s kamero pentax 645D, lahko rečem, da sem generalno zelo navdušen nad njo. Ko se naučite delovati z manjšimi težavami, ki se občasno pojavljajo (prvenstveno fokusiranje), je zares užitek fotografirati z njo. Pri Pentax si lahko z razlogom manejo roke. Naredili so izvrstno delo.

  10.06.2011 20:18
 • Praktica Dpix 5000WP - Poceni Water Proof

  Ne računajte, da vam bo kamera služila za vse namene. Namenjena je predvsem za razigrano dopustniško fotografiranje ob in v vodi. Dobrodošla bo tudi v puščavskem pesku, na snegu, v dežju. Torej povsod tam, kjer si dražjo kamero ne bi upali vzeti.

  28.05.2011 20:00
Stran:
 
 • Deli z drugimi:
 • www.facebook.com