Naročite se na enovice

http://www.nanlite.si
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

Poslovna fotografija

19.03.2018 19:07

Ko govorimo o poslovnih stroških, je poslovna fotografija vedno na seznamu odvečnih stroškov. Ne glede ali ste na novo v poslovnih vodah ali pa ste že uveljavljeno podjete, vas bodo stroški poslovne fotografije postavili pred vprašanje, če bi se dalo tudi brez njih.

Konec koncev lahko tudi prijatelju rečete, da vas fotografira.

Saj imamo v podjetju druge bolj pomembne stvari za katere bi porabili sredstva, kaj ne?

Napaka.

Dejstvo je, da lahko vsako podjetje v katerikoli panogi veliko pridobi s profesionalno poslovno fotografijo.

Ni pomembno kdo so vaši kupci ali kaj prodajate, visoko kvalitetna fotografija je pomemben dodatek, ki bo pripomogel k vašemu uspehu. Ko govorimo o poslovnih stroških, ki se izplačajo, je poslovna fotografija definitivno na prvem mestu.

Danes ima fotografija ključni pomen pri spodbujanju poslovanja bolj kot kdajkoli prej. Moč vizualne komunikacije je zavladala z digitalizacijo in socialnimi mediji kot so facebook, twitter, instagram…

Raziskave so dokazale, da fotografije in slike bolj privlačijo vaše potencialne stranke, kot tekst sam. Fotografija se uspešno uporablja v kampanijah, oglaševanju, brandingu, na internetnih straneh, socialnih medijih, blogu ipd.

Izredno pomembno je imeti DOBRO OSEBNO POSLOVNO FOTOGRAFIJO, tako da potencialni poslovni partnerji lahko vidijo kdo stoji za podjetjem.

Ljudje se veliko lažje odločijo za poslovno sodelovanje z nekom, ki mu lahko zaupajo, zato je toliko pomembneje, da pokažete sebe.

Dobra profesionalna poslovna fotografija naredi razliko kako smo oziroma nismo videni na internetu. Pogosto smo slišali rek, da fotografija pove več kot 1000 besed, vendar slika z obrazom pove mnogo več. V poslovnem svetu je POSLOVNA FOTOGRAFIJA pogosto razlika med prodajo in zamujeno priložnostjo. Visoka kakovost strokovne poslovne fotografije vzbudi pozornost vaših strank na internetnih straneh in socialnih medijih, saj z njo dodate svoji zgodbi osebno noto.

Kar nekajkrat sem že slišala, da so ljudje najprej pogledal internetno stran in se zaradi slabe osebne fotografije ponudnika oziroma te sploh ni bilo, niso odločil za določeno storitev.

Tako da z dobro poslovno fotografijo lahko pridobite zaupanje vaših strank, hkrati pa vam omogoča večje prepoznavanje blagovne znamke.

Zato lahko rečemo, da je to prvi korak k OSEBNEMU BRANDINGU.

Tekst in foto: Blanka Brelih

 

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com