Naročite se na enovice

http://www.nanlite.si
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

FotoPOTEP Oman - januar 2019

28.09.2018 12:23
 

Avtor: Matjaž Intihar / e-Fotografija.si

 

Predstavitev FotoPOTEP Oman januar 2019 bo 22. novembra ob 18h 
(lokacija predavalnice).

Potujete sami, v družbi, organizirano... Naj bodo vaši FotoPOTEPi odlično zabeleženi še s fotokamero in s tem enkratni spomini ohranjeni za vedno! 

Novemberski FotoPOTEP Oman je poln. Po njem bo z novimi vtisi 20. novembra predstavitev januarskega, ki bo od 26. januar do 7. februar 2019. Imate dobro fotografsko opremo, kompaktno fotokamero ali samo fotofon? Ni pomembno, z vsemi se da zajeti spominsko fotografijo in videti zanimive kraje. Še vedno velja, zelo majhne skupine s poudarkom na; Videti - Fotografirati - Uživati, ter na glavnih lokacijah biti ob pravi svetlobi.

Na FotoPOTEPu bodo enkratni spomini ohranjeni za vedno!

 

Več informacij na oman2019@e-fotografija.com
 


 

Sultanat Oman - potovanje po Jutrovem (več v napovedi - vstopi)
odhod 26. januar do 7. februar

Vabim vas na posebno potovanje. Oman me je izredno presenetil in mi dal novo popotniško izkušnjo. Veliko so doprinesli domačini in njihov pristop do mene kot turista. Vsekakor ima Oman tudi veliko za pokazati in dati popotniku širša obzorja.

Wadiji so neverjeten kontrast povsem kamnitih gora in zelenih predelov s palmami in vodo. Visoke gore in strmi prelazi kažejo s svojimi kanjoni in starimi zaselki občutek, da ste zašli v neko drugo časovno obdobje. Plaže in toplo morje spočijejo oko on telo ob napornem potovanju. Kampiranje v puščavi pa daje občutek svobode, enkraten pogled na sončni vzhod ali zahod, ter nočni pogled na zvezdnato nebo. Kadarkoli želite, se lahko umaknete v divjino med pesek in redka drevesa, si pripravite šotor, ogenj, večerjo in uživate v tišini.

Bolj je šlo moje prvo potovanje po Omanu h koncu, večja je bila želja, da bi se v to državo še vrnil. Želim si spoznati in videti še več. To je dežela, ki te lahko očara in da vedeti, da smo si ljudje kljub različnim kulturam tako blizu.

 

Več informacij na oman2019@e-fotografija.com
 

 

Deli članek prijateljem / Spremljaj e-Fotografija.si

 

O avtorju: Matjaž Intihar / e-Fotografija.si

 

 

 
 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com