Naročite se na enovice

http://www.zdrzi-dlje.si/
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

 

 

 

VARTA / univerzalni USB polnilec

Avtor:Matjaž Intihar
09.11.2008 21:17


V kompletu dobimo 2X AA in 2X AAA polnilne baterije, polnilnik za AA in AAA baterije, 100 - 220V usmernik, 12V avto adapter in USB kabel.

Fotograf je danes obsojen na druženje z baterijami, polnilnimi napravami in kopico kablov. Če še dodamo, da potrebujemo na potovanju dodatne polnilce za druge naprave (mobilni telefon, glasbene in video naprave...), ki so požrešne z energijo potem se nam še marsikdaj lahko toži po analogni tehniki.
Varta je priznani proizvajalec baterij. Pred kratkim so trgu ponudili univerzalni polnilec preko katerega lahko polnimo AA in AAA baterije ne samo preko klasičnega 220V napajanja, ampak lahko izkoristimo možnost napajanja in s tem polnjenja baterij preko 12V avtomobilske vtičnice in novost, polnjenje baterij in napajanje drugih naprav preko klasičnega računalniškega USB vhoda. USB vtičnik je fotografu že leta dobro znan. Zdaj ga lahko izkoristimo tudi za polnjenje baterij, kot za samo napajanje naših naprav, ki nam omogočajo prenos energije preko USB vtičnika.
Na potovanjih smo velikokrat vezani na samo en 220V vtičnik. Zdaj lahko na njega priključimo prenosni računalnik, na njemu delamo, obenem pa preko USB vtičnika polnimo naše baterije. Če nimamo možnosti polnjenja baterij preko 220V, lahko izkoristimo samo energijo v bateriji prenosnega računalnika za polnjenje.


Varta USB polnilnik nam sedaj prinaša dodatno in uporabno možnost napajanja naših AA in AAA polnjivih baterij.


Varta ima sedaj bogato ponudbo polnjivih baterij več razredov. V prihodnje sledi tudi preizkus baterij in primerjava s konkurenco.

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com