Naročite se na enovice

http://www.nanlite.si
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

Sony E 70-350mm F4.5-6.3 G OSS (novost)

30.08.2019 13:40

Kompakten in lahek super telefoto zoom objektiv E 70-350mm F4.5-6.3 G OSS formata APS-C (model SEL70350G)

Novi super telefoto objektiv E 70-350mm F4.5-6.3 G OSS z optimizirano optično in mehansko zasnovo nudi izvrstno kakovost slike od roba do roba, ki je značilna za objektive z oznako G Lens – skozi celoten razpon goriščne razdalje vse do 350 mm (razpon goriščnice je ekvivalenten 105–525 mm pri 35-milimetrskemu formatu). Visoko optično zmogljivost objektiva dopolnjuje kompaktna in lahka zasnova, ki omogoča visoko mobilnost kljub 5-kratnemu zoomu. Vgrajen je tudi sistem za optično stabilizacijo slike, ki temu super telefoto zoom objektivu prinaša še večjo vsestranskost, zaradi česar je idealen tudi za fotografiranje narave in divjih živali.

 

Ključne lastnosti

·     Izjemna kakovost slike od roba do roba, ki je značilna za objektive z oznako G Lens, vse do 350 mm:

o  Asferični element zmanjšuje optično aberacijo ter omogoča izjemno ločljivost od roba do roba slike.

o  Trije elementi ED (elementi z izjemno nizko disperzijo) s takšno razporeditvijo, da zmanjšujejo kromatsko aberacijo in zabrisanost barv celo na robovih slike.

o  Okrogla odprtina zaslonke za čudovito mehkobo neostrine (bokeh).

·     Kompaktna in lahka zasnova, zaradi katere ta 5-kratni super telefoto zoom objektiv tehta samo 625 gramov, kar omogoča fotografu izjemno mobilnost.

·     Sonyjeva napredna tehnologija linearnega motorja XD v objektivu formata APS-C za hitro, natančno in tiho ostrenje ter sledenje.

·     Izjemen nadzor in zanesljivost:

o  Vgrajen sistem optične stabilizacije slike SteadyShot™ za zmanjševanje tresljajev, ki se prenašajo iz fotografovih rok in povzročijo motno sliko – še posebej pri večjih goriščnih razdaljah.

o  Priročno nameščen gumb za zadržanje izostritve, ki mu je prek fotoaparata mogoče nastaviti tudi številne druge funkcije.

o  Stikalo AF/MF za izbiro načina ostrenja omogoča preprosto in hitro preklapljanje med samodejnim in ročnim ostrenjem, s čimer se lahko fotograf v trenutku odzove na spremembe.

o  Stikalo za zaklep zooma med prenašanjem zadržuje objektiv v položaju najkrajše goriščne razdalje.

o  Odpornost na prah in vlago za uporabo v zahtevnih razmerah na prostem.

 

Cene in razpoložljivost

Objektiv SEL70350G bo v Evropi naprodaj od oktobra 2019 po predvideni maloprodajni ceni približno 900€.

Sony Slovenija

 

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com