Naročite se na enovice

http://www.nanlite.si
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

 

 

Je vaša fotografija vredna 10.000 €?

30.07.2018 12:34

Je vaša fotografija vredna 10.000 €?

To lahko preverite s sodelovanjem v fotografskem natečaju Next Image, ki ga organizira Huawei. Glavna nagrada bo znašala kar 10.000 €, zmagovalne fotografije v posameznih kategorijah pa bodo objavljene tudi v v eni največjih svetovnih revij, National Geographic.

Da imajo pametni telefoni tako dobre kamere, da lahko z njimi posnamemo fotografijo za v revijo ali celo za naslovnico revije, smo v Sloveniji že dokazali, ko smo za naslovnico modne revije z Nino Pušlar uporabili Huawei P10 telefon. Huawei pa sedaj daje priznanje in odpira možnost sodelovanja v prestižnem fotografskem natečaju Huawei Next Image Mobile Photography Contest.

 

V natečaju lahko sodeluje vsak

Da imajo pametni telefoni tako dobre kamere, da lahko z njimi posnamemo fotografijo za v revijo ali celo za naslovnico revije, smo v Sloveniji že dokazali, ko smo za naslovnico modne revije z Nino Pušlar uporabili Huawei P10 telefon. Huawei pa sedaj daje priznanje in odpira možnost sodelovanja v prestižnem fotografskem natečaju Huawei Next Image Mobile Photography Contest.

Fotografije, ki jih bodo uporabniki poslali na natečaj, bodo naložene v galerijo na spletni strani, kjer bodo ljudje lahko glasovali za svojo najljubšo vse do 28. avgusta. V roku enega tedna pa bo žirija izmed 50 najboljših izbrala zmagovalce v vsaki kategoriji. Sodelujete lahko v šestih kategorijah: Faces, Good Night, Hello, Life!, Check-In, Nature in Story Board. Natečaj poteka med 9. julijem in 20. avgustom. 

Žirijo sestavljajo eminentna imena: 

●      Yanmin Wang – direktor Huawei Consumer Business Group za Huawei CEE&Nordic
●      Dominic Bracco – uradni fotograf National Geographic
●      Alex Lambrechts – certificiran fotograf Leica
●      Tomasz Lazar – World Press Photo Laureate
●      Bobby Anwar – danski fotograf
●     Gal Gadot – igralka in obraz Huawei P20 series

 

Bogate nagrade

»Kamere so ena najpomembnejših lastnosti naših pametnih telefonov, zato smo zelo veseli, da lahko ljudje z najnovejšo tehnologijo ujamejo še lepše in kvalitetnejše fotografije,«je povedal Matjaž Kermelj, direktor Huawei Slovenija. 

Zmagovalci v vsaki izmed kategorij bodo prejeli Matebook X, objavo fotografije v reviji National Geographics in denarno nagrado v višini 2.000 €. Avtorja drugo in tretje uvrščene fotografije bosta prejela Huawei P20 Pro in Huawei P20. V vsaki izmed šestih kategorij bodo podeljene tudi nagrade po izboru občinstva. Žirija pa bo podelila tudi glavno nagrado za najboljšo fotografijo, katere avtor bo prejel Matebook X, objavo fotografije v reviji National Geographics, denarno nagrado v vrednosti 10.000 € in možnost, da se udeleži 10-dnevne fotografske ekspidicije septembra v Italiji. 

50 najboljših fotografij iz Centralne in Vzhodne Evrope ter Nordijskih držav bo posredovanih tudi na natečaj Next Image Global Contest. 

 

Za popolno fotografijo ne potrebujete najboljšega telefona!

Po tem, ko je pomladi Huawei navdušil s serijo P, ki je prepričala z odlično kamero, umetno inteligenco in zmogljivostjo, je zdaj Huawei predstavil še nove člane družine Y. Tudi ti se pohvalijo z odlično kamero, ki ponuja tudi učinek bokeh – da bi sodelovali na natečaju, tako ne potrebujete najboljšega telefona, ampak le dober občutek za fotografijo. Gre za telefone srednjega razreda, kjer uporabniki za zelo ugodno ceno dobijo odličen telefon s širokozaslonskim FullView zaslonom. Poleg tega bo ta cenovno dostopna linija vsakega navdušila z zmogljivo baterijo, najnovejšim Android in uporabniškim vmesnikom EMUI, dvojno SIM režo, odklepanjem telefona s funkcijo Face Unlock, dizajnom in odlično kamero.

 

Ste opazili pisane vloge?

V kolikor spremljate razvoj Huaweija v Sloveniji, ste verjetno opazili divje vsebine, ki jih ponuja njihov YouTube kanal. Vsekakor je vredno na zemljevid spremljanja družbenih medijev postaviti kanal, ki je navdušil tudi s skokom iz letala, ob čemer je Uroš Miklavčič, Huawei Tech Geniustelefon Huawei P20 Pro držal kar v roki!

Tehnologija in fotografija pa združujeta vse navdušence tudi na novem portalu, https://huaweiforum.si, kjer lahko poiščete pomoč pri ustvarjanju najboljše fotografije ali sodelujete s svojim tehnološkim znanjem in izkušnjami.

Test Huawei P20pro e-Fotografija / Fotofon z odliko!

 

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com