Naročite se na enovice

http://www.nanlite.si
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

 

 

Možnost prijave za Panasonic LUMIX PRO je odprta

01.02.2019 22:30

Barcelona (Španija),1. februar 2019 – po najavi na sejmu Photokina 2018 je Panasonic predstavil LUMIX PRO – zvezdišče za profesionalne uporabnike njegovih fotoaparatov. Zdaj se lahko zanj prijavite v Franciji, Nemčiji, Italiji, Španiji in v Združenem kraljestvu.

LUMIX PRO je obsežen program podpore in storitev za ustvarjalne fotografe. Ker vemo, da fotografi in videografi pri svojem vsakodnevnem delu ne potrebujejo le izdelkov, smo zasnovali program za nemoteno fotografiranje z vrsto ugodnosti za storitve in popravila ter dosledno globalno podporo. 

Od danes pa do 31. marca 2019** lahko lastniki fotoaparatov serije LUMIX G in nove serije S iz Evrope prijavijo svojo opremo ter brezplačno izkoristijo prednosti, ki jih prinaša letni program LUMIX PRO.

 

Celostna servisna storitev, združena s podporo po meri

Program LUMIX PRO smo pripravili z mislijo na uporabnika in je zasnovan tako, da zagotavlja okolje s podporo za fotografe ter videografe, ne glede na njihove izkušnje. Članstvo uporabnikom prinaša ustrezne prednosti v sodelovanju z najpomembnejšimi partnerji na področju fotografije.

Na voljo bo široka paleta lokalnih in globalnih prednosti, povezanih s storitvami vzdrževanja in servisa, vključno z brezplačnimi storitvami vzdrževanja, kot so čiščenje senzorja, elektronskega iskala, ohišja ter umerjanje objektiva*. Člani bodo lahko tudi izkoristili prednost hitrega in zajamčenega časa vrnitve izdelka ali dostopa do najema opreme, ko izdelka ni mogoče vrniti do določenega roka za vračilo izdelka. Paket storitev in podpore v okviru večravninskega programa je zasnovan tako, da izpolnjuje zahteve posameznih fotografov. 

Fotografi, ki potujejo, bodo v državah, ki ponujajo servisne storitve, upravičeni do prednosti, ki jih prinaša ustrezna raven članstva, kar jim bo omogočilo nemoteno delo v vseh nepredvidenih okoliščinah. Panasonic bo skrbel za širitev storitev programa LUMIX PRO v drugih državah. Tako je predvideno, da bo spomladi 2019 program na voljo na Irskem in v Avstriji, v drugih državah pa pozneje istega leta. Takšen resnično globalen program podpira fotografe, kjer in ko ti najbolj potrebujejo pomoč.

Če želite izvedeti več in se želite prijaviti za LUMIX PRO, obiščite www.lumix-pro.com.

* Pogoji storitve in upravičeni izdelki se lahko razlikujejo glede na regijo. Globalne servisne storitve so na voljo za člane Black in Platinum. Čiščenje senzorja in druge storitve vzdrževanja so na voljo le za lokalne člane.

**Brezplačno se do 31. marca 2019 lahko prijavijo LE uporabniki iz Evrope. Raven članstva je dodeljena glede na opremo, ki je prijavljena z uporabniškim profilom.

 

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com