Naročite se na enovice

http://www.nanlite.si
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

 

 

Novi Canon video kameri LEGRIA HF R56 in LEGRIA HF R506

17.01.2014 14:51

Canon je predstavil nova kamkorderja za enostavno uporabo – LEGRIA HF R56 in LEGRIA HF R506. Namenjena sta uporabnikom, ki radi snemajo in delijo svoje dragocene spomine v izvrstni kakovosti, saj združujeta Canonov video-sistem Full HD, tehnologijo optične stabilizacije slike in intuitivni zajem zvoka. Zaradi teh lastnosti sta idealen korak naprej za tiste, ki trenutno za snemanje videov uporabljajo pametne telefone in kompaktne fotoaparate.

Ustvarjalna svoboda za družine

Nova serija LEGRIA HF R je idealna za starše in družine, saj poenostavlja podoživljanje najpomembnejših trenutkov, kot so prvi otrokovi koraki ali njegove prve besede. V načinu za snemanje dojenčkov Baby Mode lahko starši vnesejo tri otroške profile, s katerimi v albume shranjujejo videe, na katerih se pojavljajo njihovi otroci. Uporabnikom so na voljo dodatne ustvarjalne možnosti, kot so animacije in zapisi, ki jih je mogoče dodati posnetkom, vključno z novorojenčkovo težo, višino in posebnimi datumi, ko otrok raste.

Napredno povezovanje prek Wi-Fi – delite svoje zgodbe

Vsako zgodbo, zajeto z LEGRIO HF R56, lahko enostavno delimo s prijatelji in sorodniki prek povezave Wi-Fi. Poleg možnosti pošiljanja videov na naprave iOS in Android razširjena podpora za Wi-Fi omogoča oddaljeni ogled in nadzor nad snemanjem. Z uporabo tabličnega računalnika ali pametnega telefona ter brezplačne Canonove aplikacije CameraAccess Plus je enostavno sprožiti in ustaviti snemanje, uporabljati povečavo, kar je posebej priročno za nadzor otrok ali domačih živali.

Serija LEGRIA HR R je bila predstavljena skupaj z motorizirano panoramsko platformo Camera Pan Table CT-V1. Pritrjena na spodnji del kamere omogoča, da jo brezžično upravljamo prek pametnega telefona ali tablice in tako posnamemo panoramski posnetek pod kotom 200°.

Kakovost, ki jo vaši spomini zaslužijo

LEGRIA HF R56 in LEGRIA HF R506 uporabljata Canonovo vodilno slikovno platformo DIGIC DV4, ki zagotavlja izjemno kakovost zajetih enkratnih posnetkov. Canonovo tipalo Full HD CMOS s 3,2 milijona točkami ponuja izvrstno kakovost slike v vseh svetlobnih pogojih, tudi pri šibki svetlobi, medtem ko Canonov optični stabilizator slike in tehnologija Intelligent IS zagotavljata ostre in jasne posnetke. Vgrajen sistem Intelligent IS zaznava različne tresljaje kamere in izbere najbolj primeren način stabilizacije izmed štirih, med njimi tudi Dynamic IS, ki zagotavlja mirne posnetke med gibanjem.

Zajem oddaljenih podrobnosti je enostaven z uporabo visokokakovostnega objektiva Canon HD video z zmogljivo 32-kratno optično povečavo in izboljšano 57-kratno napredno optično povečavo na obeh kamerah. Nova LEGRIA HF R56 omogoča istočasno snemanje v dveh različnih formatih za prikaz na velikih zaslonih in mobilnih napravah. Kamera lahko istočasno snema z visoko bitno hitrostjo (AVCHD) in nizko bitno hitrostjo (MP4) – visokokakovosten zapis je shranjen za ogled doma, manjšo datoteko pa lahko takoj delimo.

Prvovrsten zapis zvoka s tehnologijo Audio Scene Select zagotavlja, da bodo posebni spomini slišati enako dobro, kot so videti. Izbiramo lahko med petimi profili, med drugim govor, glasba in zmanjševanje šuma, ki imajo različnim potrebam prilagojene nastavitve in samodejno nastavijo mikrofon kamere, da zajem zvoka ustreza prizoru.

Intuitivno upravljanje

Vsak družinski član se lahko preizkusi v vlogi snemalca, saj je serija LEGRIA HF R zares enostavna za uporabo. Kameri sta udobni in kompaktni, da ju lahko upravlja otroška roka, velik in barvit 7,5 cm zaslon na dotik pa ponuja idealen način za nadzor prizora, predvajanje posnetkov in spreminjanje nastavitev. Na dotik občutljiv zaslon omogoča natančno upravljanje intuitivnega sistema menijev, z enostavnim dostopom do pomembnih nastavitev, s katerimi upravljamo ustvarjalne možnosti, zajem zvoka in deljenje posnetkov.

LEGRIA HF R56 – ključne lastnosti:

Wi-Fi z oddaljenim nadzorom
Optični sistem stabilizacije Intelligent IS
57-kratna napredna povečava, Full HD CMOS
Način za snemanje dojenčkov
Istočasno snemanje v formatih AVCHD in MP4
Slikovni procesor DIGIC DV4
Izbor avdio načina
7,5 cm zaslon LCD visoke ločljivosti, občutljiv na dotik
8 GB internega pomnilnika

LEGRIA HF R506 – ključne lastnosti:

Optični sistem stabilizacije Intelligent IS
57-kratna napredna povečava, Full HD CMOS
Način za snemanje dojenčkov
Snemanje visoke kakovosti AVCHD in MP4
Slikovni procesor DIGIC DV4
Izbor avdio načina
7,5 cm zaslon LCD visoke ločljivosti, občutljiv na dotik
Ustvarjalni načini
Reža za kartice SDXC.

Avtor: Canon Adria

 

 

Komentarji

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com