Naročite se na enovice

http://www.nanlite.si
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

Nikon je napovedal D6

04.09.2019 21:52

 

 

Razvoj fotoaparata D6, Nikonovega najnaprednejšega digitalnega SRL-ja doslej, sovpada z 20-letnico fotoaparatov serije D z enoštevilčno oznako. Od predstavitve fotoaparata D1 v juniju leta 1999 so se profesionalni fotoaparati družbe Nikon razvijali skupaj z najnaprednejšimi tehnologijami in znanjem na področju fotografije. Kot pri generacijah njegovih predhodnikov, tudi razvoj fotoaparata D6 poteka kot odziv na stroge zahteve profesionalnih fotografov, in zagotavljanje vrhunskih zmogljivosti in zanesljivosti tudi v najtežjih razmerah.

Nikon javnosti razkriva tudi razvoj povsem novega objektiva AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR, in sicer prav v času, ko družba obeležuje 60-letnico Nikonovega bajoneta F. Novi telefoto zoom objektiv bo profesionalnim fotografom na področjih, kot je športna fotografija, omogočil še boljšo podporo.

Razvoj novih izdelkov kaže na Nikonovo zavezanost k nenehnim izboljšavam na področju fotografskega upodabljanja, medtem ko z digitalnimi zrcalno-refleksnimi in brezzrcalnimi fotoaparati ter objektivi NIKKOR ostaja vodilna sila na čelu novih smeri v kulturi slikovnega izražanja.

www.nikon.si

Deli članek prijateljem / Spremljaj e-Fotografija.si

 

Matjaž Intihar / e-Fotografija.si

 

 

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com