Naročite se na enovice

http://www.zdrzi-dlje.si/
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

 

 

 

Fototečaji e-Fotografija

05.09.2022 08:47

O avtorju: Matjaž Intihar / e-Fotografija.si

24. in 26. november - Osnovni tečaj fotografije - 29. in 30. november - Photoshop praktični tečaj - 3. oktober - Lightroom praktični tečaj - 2. november - Praktični tečaj osnove bliskavice - 5. in 6. oktober - Nadaljevalni-Napredni tečaj fotografije


 

24. in 26. november - Osnovni tečaj fotografije

Tečaj je namenjen vsem navdušenim za fotografijo, ki bi radi bolje spoznali lastnosti svojih fotokamer in osnove fotografske tehnike. Fotografsko kamero bomo potrebovali šele v drugem delu tečaja, če ste v dilemi kaj izbrati, nas lahko kontaktirate že prej za in pomagali vam bomo izbrati najboljše za vaše želje. (Več o tečaju in prijave...)

 

5. in 6. oktober - Nadaljevalni - Napredni tečaj fotografije

Ko fotograf osvoji osnove fotografije in ga fotografija zasvoji kot hobi, si zaželi dodatnega znanja. Njegove fotografije so sicer tehnično korektne, vendar na raznih razstavah in foto natečajih opazi kopico bolj všečnih fotografij drugih avtorjev, kakršne pa bi rad imel tudi sam v svojem fotoalbumu. (Več o tečaju in prijave...)

 

3. oktober - Lightroom praktični tečaj

Da bo vaš vstop v program Lightroom lažji, vas vabim na praktični tečaj, kjer bomo spoznali glavne zmožnosti programa. Ker bo vsak na svojem prenosnem računalniku deloval s programom, bo nadaljne samostojno delo veliko lažje. (Več o tečaju in prijave...)

29. in 30. november - Photoshop praktični tečaj

Osnovni tečaj programa Photoshop je namenjen praktičnemu spoznavanju osnov, da boste lahko suvereni pri prvih predelavah fotografije. (Več o tečaju in prijave...)​

2. november - Praktični tečaj osnove BLISKAVICE

Bliskavica je eden od najbolj uporabljanih dodatkov, ki po eni strani lahko veliko doda k dobremu posnetku, po drugi pa tudi vzame.
Kako deluje, osnovne možnosti, spoznavanje z različnimi funkcijami ter različnimi bliskavicami, brezžično delovanje, vse to bomo spoznali na tej praktični delavnici. (Več o tečaju in prijave...)

 

Informacije e-pošta: eFoto TEČAJI
 


 

Podarite bon za znanje... (naročilo, klikni na bon)
Bon velja do konca leta 2022

Na darilni bon lahko napišemo sporočilo, napisano po vaši želji. Bon se lahko nameni za kateri koli tečaj...
več v povezavi s tem na mail naslovu e-mail naslovu eFoto TEČAJI

Za več informacij smo vam na voljo na GSM 041 727 039 vsak delovnik med 8-10h
in el. naslovu eFoto TEČAJI

 

O avtorju: Matjaž Intihar / e-Fotografija.si

 

 

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com