Naročite se na enovice

http://www.nanlite.si
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

Foto Beseničar praznuje 15 let spletne trgovine

19.12.2018 12:20

V sredo, 19. decembra Foto Beseničar praznuje 15 let spletne trgovine. Praznujte z nami, saj vam samo ta dan na izdelke iz zaloge ponujamo dodaten, 15% popust (popust se odšteje od že znižane, spletne cene). Ta velja tako za nakup preko spleta, kot v trgovini na Dunajski v Ljubljani, ki bo ta dan izjemoma odprta do 20h.

Dodatni popust 15%:

-velja tudi pri nakupu rabljene in demo opreme
-velja samo za NOVA naročila
-velja za največ en enak izdelek na enega kupca.
-velja izključno za izdelke iz zaloge, rezervacij ni
-ne velja pri nakupu darilnih bonov
-ne velja pri plačilu z Diners kartico
-ne velja za plačilo servisnih storitev
-Akcija "Tamron takojšnji popust" se ta dan prekine (ne velja) oz. jo zamenja dodaten 15% popust, ki je za kupca ugodnejši. 

Spletna trgovina fotomarket.net se je na spletu pojavila v sredini decembra 2003 in je bila s podporo podjetja Domenca v tistem času med tehnološko naprednješimi, po meri sprogramiranimi spletnimi aplikacijami. Ves čas se je vsebinsko in tehnološko dopolnjevala, zadnja večja napredna rešitev je bila generator kompletov, katerega so kasneje z nekaj modifikacijami povzeli tudi v eni večjih slovenskih spletnih trgovin.

Tako kot se je z leti spreminjala spletna trgovina in fotografska industrija (pametni telefon), tako se je spreminjal tudi internet (socialna omrežja). Sčasoma je postalo vzdrževanje in prilagajanje po meri programirane trgovinepreveč komplicirano in predrago, zato smo jo v sredini leta 2013 prestavili na odprtokodno rešitev. Hkrati smo opustili blagovno znamko fotomarket.net in z namenom večje prepozvanosti in poenotenja prešli na poddomeno imena podjetja. Večine prilagojenih modulov, kot je generator kompletov, žal ni bilo moč prenesti in so ostali kot digitalni spomin na strežniku, po drugi strani pa odprtokodna rešitev omogoča sprotno prilagajanje in posodabljanje, večjo varnost podatkov ter omogoča sodobne načine plačevanja. V spletnem arhivu Wayback Machine se nahaja najstarejši posnetek zaslona iz junija 2004.

Ko gledamo nazaj na preteklih 15 let lahko rečemo, da smo veliko videli, doživeli in se iz lastnih napak tudi precej naučili. Predvsem pa smo preživeli in obstali. Tu gre zahvala vsem vam, ljubiteljem fotografije, našim strankam.

Ekipa spletne trgovine

 

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com