Naročite se na enovice

http://www.nanlite.si
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

Fotopotep Članki

  • Dereze - mestne, pohodniške

    Iz osebnih izkušenj lahko zatrdim, da reklame ne lažejo in gre resnično za odličen pripomoček, ki je sila enostaven za uporabo, zanesljiv in vreden vsakega centa.

  • Svilena spalka

    Saj rešitev je preprosta in navadno v obliki spalne vreče. Ampak, da bi na potovanja ali v hribe s seboj nosil kilogramsko spalno vrečo, ki zasede polovico nahrbtnika ali potovalne torbe....

  • Dobra vaga

    Krivičen bi bil, če bi trdil, da so glede teže prtljage občutljive le nizkostroškovne letalske družbe. Res je sicer, da je toleranca nekaterih družb večja, a pogosto  je o vsem odvisna le trenutna volja zaposlenih pri oddaji prtljage.

  • Potovalne brisače

    Potem pa me je nekega lepega prazničnega dne razveselilo darilo staršev - prinesla sta mi hitro sušeče brisače.

  • Zložljiva plastenka za vodo

    Glavna prednost zložljive plastenke je, da ne zavzema veliko prostora, še sploh, ker jo prazno lahko enostavno zvijete.

  • Buff

    Menda so najboljše ideje vedno zelo preproste in v primeru Buffa to nedvomno drži. Gre za povsem enostaven, cevast, brezšivni kos tekstila navadno narejen iz poliesterskih (mikrofiber) vlaken.

 

 

Dobra vaga

Krivičen bi bil, če bi trdil, da so glede teže prtljage občutljive le nizkostroškovne letalske družbe. Res je sicer, da je toleranca nekaterih družb večja, a pogosto  je o vsem odvisna le trenutna volja zaposlenih pri oddaji prtljage.
Običajno je za potovanje 20 kg prtljage več kot dovolj.... a glej ga zlomka, ko so pravila letalskih družb glede teže prtljage tako različna - razlikujejo se celo glede na določene lete http://www.e-fotopotep.si/s-prtljago-na-letalo,173.html
Zmedo nam še povečajo destinacije, ki zaradi ugodnih nakupov kar kličejo po večji in težji prtljagi. Tako npr. večina potnikov oddide iz Bangkoka z več prtljage, kot jo ima ob prihodu. Podobno je s Singapurjem, Hong Kongom, Šanghajem, menda je tako lahko tudi v Londonu, New Yorku, ... No, meni se prtljaga občutno poveča tudi kje drugje - zaradi številnih spominkov, ki jih tovorim nazaj domov. V Accri je tehtnica na letališču zaradi velikih lesenih mask pokazala kar 36 kg :)
Malce nerodno je, če šele na letališču ugotovimo, da je prtljaga pretežka, še bolj pa takrat, ko nam višek krepko zaračunajo. Neprijetnim dogodkom se lahko izognemo z majhno tehtnico (večinoma so žepne velikosti), ki je namenjena prav tehtanju prtljage. Na tržišču je kar nekaj oblik in svojo vlogo bo odigral že najbolj preprost model, ki ga na spletnih prodajalnah dobite že za dobra dva evra. Koristen nakup, ki se lahko hitro obrestuje.

Avtor: Marko Petrič


Pobrskajte po spletu: luggage weight scale, travel scale, portable scale

 

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com