Naročite se na enovice

http://www.nanlite.si
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

Natečaj #Fotoizolacija

17.03.2020 11:07

O avtorju: Matjaž Intihar / e-Fotografija.si

Vsi ki radi fotografiramo v naravi, na potovanju ali družabnih dogodkih, smo te dni primorani omejiti svoj krog motivov in druženja. Da ne bodo vaše kamere postale prašne in ne izgubite kreativnosti, ter navdušenja nad fotografijo, odpiram natečaj #Fotoizolacija.

Posebnih omejitev glede fotografije ni, važno je samo to, da upoštevate navodila, ki so v teh dnevih v vseh medijih.

Posamezni avtor lahko na natečaj doda do dvajset (20) fotografij, v maksimalni velikosti do 1600 točk po širini in 1200 točk po višini. Velikost JPEG datoteke naj ne presega 1.2MB.

Drugih pravil ni, uporabite svojo kreativnost! Vsak dan bom izbral eno fotografijo po mojem izboru in eno z meni najboljšim komentarjem. Obe fotografiji bom objavil na prvi strani Galerije, na FB straneh in e-Fotografija.si .

Ostanimo doma in sodelujte v #fotoizolacija natečaju!

DODAJANJE FOTOGRAFIJ:

Sodelujete lahko vsi registrirani v Galeriji (ne pozabite osvežiti mail naslova!). Kako se registrirati v Galerijo e-Fotografija?
Avtor lahko v Galerijo doda največ 20 (dvajset) fotografij. Lahko jih dodate do 20. Vse naenkrat ali poljubno v različnih dneh do kvote 20-tih. Fotografije so lahko črno-bele ali barvne. Posnete s telefonom ali najboljšo fotokamero. Obdelane ali neobdelane. Lahko dodate sporočilni tekst v fotografijo ali okno za komentar.

Fotografije se naložijo v temo "NATEČAJI". V spodnjem levem delu zaslona je zapis DODAJ FOTOGRAFIJO

Natečaj traja do preklica naše samoizolacije. Če bomo v njej dlje časa, bom konec meseca odprl možnost za dodati še več fotografij na avtorja.

Na koncu natečaja #fotoizolacija, bom iz dnevno izbranih fotografij nagradil 30 avtorjev in jih povabil na predavanje - Lightroom in Photoshop v fotografski praksi.

O avtorju: Matjaž Intihar / e-Fotografija.si

 

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com