Naročite se na enovice

http://www.nanlite.si
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

Zaključni Nikonov dan fotografije / Ljubljana

10.12.2014 12:17

 

Zaključni dogodek Nikonovih dnevov fotografije

Pred nami je zaključek edinstvenega fotografskega dogodka, ki je bil letos organiziran v potujoči obliki, da bi se čim bolj približali fotografskim navdušencem in uporabnikom. Po začetku v Ljubljani smo se ustavili še v Mariboru in Izoli, naša končna postaja pa je spet Ljubljana. Poleg inspiracijske vsebine in idej, ki jih bodo na petkovo popoldne, 12. decembra med 16:00 in 20:00 v Klubu Cirkus z vami delili mladi fotografi kreativnih pogledov, bomo tudi tokrat izpeljali anonimen »portfolio review« - komentiranje fotografij, ki ga bo tokrat vodil cenjeni fotografski mojster Borut Peterlin. Med vsemi obiskovalci dogodka bomo izžrebali tudi 15 nagrajencev, ki bodo prejeli priročnik Arneta Hodaliča.

Več o Nikonovih dnevih fotografije na http://www.nikonsvet.si/nikonovi-dnevi-fotografije-2014/



Zaključni Nikonov dan fotografije bo vsem udeležencem ponudil pravo poslastico, tako za objektiv kot za oči. Obiskovalci bodo pod sojem luči lahko ujeli ples, akrobatiko in estetiko, združene v eno. S predavanji se bodo predstavili mladi slovenski fotografi Jošt Franko, Mankica Kranjec, Žiga Mihelčič, Borut Sluga in Rene Gomolj. Obiskovalci bodo lahko tudi spoznali in preizkusili najnovejše Nikonove fotoaparate.

Na dogodku bo potekala še razglasitev in podelitev privlačnih nagrad, ki so rezervirane za zmagovalce novemberskega fotografskega natečaja »JAZ SEM AKTIVEN«, skozi katerega smo pri Nikonu želeli pobliže spoznati ustvarjalnost, kar smo v velikem obsegu tudi dosegli.

Med vsemi obiskovalci dogodka bomo izžrebali tudi 15 nagrajencev, ki bodo prejeli priročnik Arneta Hodaliča

Kraj in urnik dogodka

Vidimo se ta petek, 12. decembra ob 16.00 uri v klubu Cirkus (lokacija),
​Trg Mladinskih Delovnih Brigad 7, Ljubljana

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com