Naročite se na enovice

http://www.e-fotografija.si/tecaji-delavnice-predavanja,1228.html
 http://www.cyberstudio.si/
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

Video v CEWE fotoknjigi

05.01.2015 12:49

Dan današnje mobilne naprave – pa naj si gre za tablice ali mobilne pametne telefone – nam omogočajo veliko več kot le telefoniranje ali pošiljanje kratkih sporočil. Največkrat uporabljena dodatna možnost mobilnih naprav je prav zajem slik ali videa. In če smo fotografije vedno lahko razvili, jih shranili v foto album ali pa izdelali foto knjigo, je video ostajal na stranskem tiru, datoteke pa so pozabljene ležale v zakotnih kotičkih računalniških diskov.

Sedaj lahko poleg vaših fotografij v CEWE fotoknjigo vstavite tudi vaše videa.

Zakaj si poleg slik z rojstnega dneva ne bi ogledali tudi video upihovanja svečk? Ali pa zakaj si poleg slik s smučarskega dopusta ne bi ogledali tudi video posnet z vašo Go Pro kamero? Mogoče se sprašujete kako je to sploh mogoče? Prav sodobne tehnologije in mobilne naprave so tiste, ki nam tu priskočijo na pomoč. Ko oblikujete CEWE fotoknjigo, video vanjo vstavite tako, kot da bi bila fotografija. 

Naš prijazen fotoprogram vam bo ponudil možnost filmskega traku, ki gledalcu jasno nakaže, da gre za video. Video se bo prenesel na naš strežnik, v knjigi pa se bo pojavila QR koda, ki jo skenirate s pametnim mobilnim telefonom ali tablico in video se bo predvajal.

Naj bojo vaši dragoceni spomini vedno pri roki, ne glede na to ali gre za video ali za fotografijo. Uporabite vse kreativne možnosti, ki vam jih ponuja CEWE fotoknjiga. Vaš video pa lahko umestite tudi v voščilnice – naj bojo vaši praznični pozdravi resnično izvirni.

 

22. januar 2015 / Predavanje o Fotoknjigi - pripravi fotografij, formati in materiali za fotoknjigo, arhiv fotografij... (predavanje je brezplačno)

 

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com