Naročite se na enovice

http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
http://www.foto-klik.si/
>

 

 

 

 

 

Tiskalnik Canon SELPHY CP1000

16.04.2015 14:29

Canon je predstavil SELPHY CP1000, novi kompaktni foto tiskalnik, ki vam omogoča tiskanje ustvarjalnih fotografij laboratorijske kakovosti doma ali na poti. Vaše najljubše fotografije natisne v samo 47 sekundah1 neposredno iz vašega fotoaparata2, USB-ja ali spominske kartice. Eleganten, kompaktno oblikovan SELPHY CP1000 vključuje 6,8 cm (2,7-palčni) premičen LCD-zaslon ter združuje za uporabo preprost vmesnik in izjemno kakovost tiskanja. Z vključitvijo dodatnega paketa baterij je CP1000 najboljši prenosni foto tiskalnik.

Natisnite svoje najljubše fotografije v bogatih, živahnih barvah

Z izjemno visoko kakovostjo izpisov, ki jih zagotavlja napredna tehnologija sublimacije barv, zagotavlja SELPHY CP1000 z uporabo 16,7 milijona barv fotografije visoke ločljivosti. Za še večjo jasnost izpisov vključuje CP1000 funkcijo samodejne optimizacije slik (Auto Image Optimize), ki še okrepi barve modrega neba in sončnih zahodov, popravi neželene sloje barv in kontraste ter odstrani učinek rdečih oči in šum. Za popolne avtoportrete in skupinske posnetke poskrbi način Smooth Skin, saj odstrani nepravilnosti na obrazu in poskrbi za vedno osupljive rezultate.

Popoln nadzor za ustvarjalno svobodo

Z možnostjo nadzora temperature na črnilnem traku na tiskalni glavi nudi SELPHY CP1000 štiri tiskalne obdelave brez potrebe po uporabi različnega papirja ali tipa medija. Možnosti vključujejo svetlečo obdelavo za obstojnost izpisov, ki bodo trajali do 100 let, ter tri različice polsvetleče obdelave za izdelavo fotografij, odpornih na madeže in prstne odtise, ki jih boste lahko podali drugim.

Bodisi potrebujete izpise fotografije standardne velikosti razglednice bodisi manj običajnih oblik, kot sta velikost 50 x 50 v stilu Instagrama™ ali kreditne kartice, vam SELPHY CP1000 nudi svobodo pri izdelavi vam prilagojenih izpisov. SELPHY CP1000 omogoča tiskanje fotografij za identifikacijske izkaznice v 43 prednastavljenih velikostih, kar je idealno za mala podjetja ali za dogodke, kjer morate identifikacijske kartice natisniti hitro. Z možnostjo tiskanja dveh različnih velikosti identifikacijskih dokumentov na enem listu in uokvirjanja identifikacijskih izkaznic ter z vodičem za izboljšanje pravilnosti in natančnosti razreza je vsak izpis narejen z največjim možnim izkoristkom papirja.

SELPHY CP1000 – ključne lastnosti:

·       Kompaktni in prenosni foto tiskalnik, idealen za dom ali tisk na poti

·       Hitro in preprosto tiskanje iz kamere, USB-ja ali pomnilniške kartice

·       Natisnite trajne spomine z obstojnimi izpisi laboratorijske kakovosti

·       Izbirne obdelave s standardnim foto papirjem

Ustvarite fotografije za identifikacijske izkaznice široko sprejetih standardov

Avtor: Canon Adria

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com