Naročite se na enovice

http://www.zdrzi-dlje.si/
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

 

 

 

 

Sony novosti Xperia 1 II in Xperia 10 II

24.02.2020 14:39

Sony danes razkriva kar dve novosti na področju mobilne telefonije, s katerimi nadgrajuje ponudbo v višjem srednjem razredu. S telefonom Xperia 1 II bo navdušil z neprekosljivo hitrostjo, pametni telefoni Xperia 10 II pa nadaljuje svojo pot v višjem srednjem razredu. 
XPERIA 1 II - novi zastavonoša, ustvarjen za hitrost s povezljivostjo 5G
Xperia 1 II, najnovejši vrhunski model podjetja Sony, je bliskovito hiter in prvi pametni telefon na svetu s snemanjem do 20 sličic na sekundo v načinu AF/AE3 burst in povezljivostjo 5G. Poglavitna odlika Xperie 1 II (»Mark two«) je hitrost, ki vam omogoča ustvarjati in uživati v vsebinah brez naprezanja z uporabo vodilnih panožnih tehnologij iz celotnega razpona tehnologij. 
XPERIA 10 II - nov pametni telefon v višjem srednjem razredu 
Pametni telefon Xperia 10 II z zaslonom v formatu 21:9 v višji srednji razred prinaša odpornost na vodo in vrhunsko doživetje zabave. Tako kot Xperia 10 je tudi pametni telefon Xperia 10 II opremljen s širokim 15,24 cm zaslonom v formatu 21:9, tokrat v obliki novega elegantnega OLED zaslona s tehnologijo TRILUMINOUS™ za mobilne naprave, ki se nahaja tudi v televizorjih BRAVIA® in ki vas še bolj približa dogajanju s popolnim doživetjem ogleda.


Več informacij najdete v priloženih sporočilih za javnost, ki jih skupaj s fotografijami najdete v Sonyjem medijskem središču.
 

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com