Naročite se na enovice

http://www.nanlite.si
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

 

 

Sony CyberShot novosti

25.02.2014 10:42

DSC-HX60: 20,4 milijona slikovnih pik, 30-kratni optični zoom, Wi-Fi/NFC in GPS
DSC-HX400V: 20,4 milijona slikovnih pik, neverjeten 50-kratni optični zoom ter 100-kratni Clear Image Zoom, profesionalno upravljanje v slogu DSLR z ročnimi funkcijami, Wi-Fi/NFC in GPS
DSC-WX220: 18,2 milijona slikovnih pikii, 10-kratni optični zoom ter Wi-Fi/NFC
DSC-WX350: 18,2 milijona slikovnih pikii, 20-kratni optični zoom,  Wi-Fi/NFC ter kar 470 fotografij z enim polnjenjem/pribl. 235 minut
DSC-W800: z napredno bliskavico in dodatnim načinom Party

Odkrijte izjemno moč fotografiranja s pomočjo petih novih kompaktnih fotoaparatov družine Cyber-shot in zajemite čudovite fotografije ter videoposnetke v visoki ločljivosti brez menjave objektivov ter zapletenih nastavitev fotoaparata.

 

DSC-HX60: Super-kompakten fotoaparat, idealen za potovanja

Približajte se … in pojdite še bližje. Exmor RTM CMOS senzor z osvetlitvijo ozadja, vrhunski Sony objektiv G ter izboljšani procesor BIONZ X, ki deluje trikrat hitreje od svojega predhodnika, zajamejo spektakularne prizore tudi pri šibki svetlobi. Nabor Sony edinstvenih tehnologij kakovost posnetkov kompaktnih fotoaparatov povzdiguje na višjo raven. Reprodukcija podrobnosti in zmanjševanje šuma na določenem delu zagotavljata še bolj naravne fotografije, manj šuma ter čudovite barve, ne glede na motiv fotografiranja. Obenem Clear Image Zoom zagotavlja nadrobne in jasne posnetke kar 60-krat bližje brez izgube slikovnih pik.  

Zahvaljujoč naprednemu načinu optičnega stabilizatorja slike SteadyShot lahko videoposnetki v polni visoki ločljivosti (FULL HD) ohranijo ostrino pri kateri koli nastavitvi povečave in pri vseh nastavitvah prizora.

Vgrajeni vmesnik Wi-Fi omogoča brezžičen prenos fotografij in videoposnetkov neposredno na vaš pametni telefon ali tablični računalnik, medtem ko tehnologija NFC prek povezave z enim dotikom dovoljuje enostavno povezovanje z združljivimi mobilnimi napravami Android in iOS. Svoj telefon lahko uporabite tudi kot priročen daljinski upravljalnik, kar je idealen za skupinsko fotografiranje.

Fotoaparat Cyber-shot DSC-HX60 omogoča prenos podrobnih 4K posnetkov prek vhoda HDMI na vaš 4K Ultra-HD televizor. Prepustite se fotografskemu realizmu na velikem zaslonu.

 

DSC-HX400V: Za posnetke resnično od blizu

Bi se radi še bolj približali svojemu motivu brez menjave objektivov? Brez skrbi. Impresiven 50-kratni optični razpon zooma se odlično znajde v vseh situacijah, medtem ko Clear Image Zoom zagotavlja spektakularne fotografije polnega zaslona s kar 100-kratnim posnetkom od blizu, s katerim boste ujeli vse podrobnosti adrenalinskih situacij. Zahvaljujoč optičnemu stabilizatorju slike SteadyShot in naprednemu načinu Intelligent Active Mode pa boste ohranili ostrino videoposnetka v polni visoki ločljivosti (FULL HD) tudi pri visokih nastavitvah zooma.

Bogate podrobnosti vaših posnetkov zagotavlja objektiv ZEISS Vario-Sonnar T* vrhunske kakovosti, Exmor R™ CMOS senzor z osvetlitvijo ozadja z 20,4 milijona slikovnih pik in hiter slikovni procesor BIONZ X, ki je trikrat močnejši od svojega predhodnika. Zmogljiva tehnologija podrobne reprodukcije in sistem za zmanjševanje hrupa na specifičnih območjih pa vam zagotavljata čistejše in še bolj naravne fotografije, podobno kot pri fotoaparatih Cyber-shot DSC-RX10 in Alpha α7. Ta izjemno močna kombinacija vam prinaša čudovite barve, kontraste in teksture tudi pri šibki svetlobi. Zajemanje posnetkov in ostrenje vam bo v zadovoljstvo zahvaljujoč visoko kontrastnemu elektronskemu iskalu, ki ponuja jasno pregledovanje vaših motivov. Poleg tega lahko posnetke sestavite in si jih ogledate na 7,5 cm/3-palčnemLCD-zaslonu Xtra Fin, ki ga lahko nastavite za udobno gledanje, ne glede na položaj fotoaparata.

Fotoaparat DSC-HX400V vas bo dodatno prepričal s svojo DSLR-obliko, ki se udobno prilega vaši roki. Poskrbite za svojo ustvarjalno vizijo in uporabite obroč za ročno prilagajanje povečave in ostrenja; gumb za izbiro med načinoma »ročno ostrenje« in DMF; gumb »jog dial«; gumbe za prilagajanje in možnost spomina za vaše najljubše nastavitve. S popolnim nadzorom nad tipkami P/A/S/M imate na voljo vse potrebne možnosti za ustvarjanje čudovitih fotografij in video posnetkov v polni visoki ločljivosti (Full HD).

Z vgrajenima vmesnikoma Wi-Fi in NFC boste enostavno izmenjevali fotografije z vašo pametno mobilno napravo z enim dotikom ter brezžičnim daljinskim upravljalnikom. Fotoaparat lahko prav tako povežete s televizorjem 4K neposredno prek vhoda HDMI in se prepustite ogledu v izjemni ločljivosti. Zahvaljujoč funkciji GPS pa obudite neverjetna doživetja iz potovanj z načinom »map-views« kar na vašem osebnem računalniku.

 

DSC-WX220: Impresivno majhen in enostaven za uporabo

Fotoaparat DSC-WX220 vam prinaša izjemne fotografije z 18,2 milijona slikovnih pik in Exmor R™ CMOS senzorjem, slikovnim procesorjem BIONZ in Sony objektivom G z 10-kratnim optičnim zoomom. Privlačne fotografije in videoposnetki v polni visoki ločljivosti (Full HD) pa zagotavljajo vrhunske funkcije, kot je optični stabilizator slike SteadyShot z načinom Intelligent Active Mode, slikovne funkcije Picture Effect in Beauty Effect  ter vmesnika  Wi-Fi ter NFC za enostavno brezžično povezavo. Vhod HDMI pa omogoča, da si posnetke enostavno ogledate tudi na televizorju 4K.

 

DSC-WX350: Najmanjši in najlažji kompaktni fotoaparat na svetu

Fotoaparat WX350 z 20-kratnim optičnim zoomom je idealen za posnetke od blizu. Optični stabilizator slike SteadyShot z načinom Intelligent Active mode omogoča stabilne videoposnetke v polni visoki ločljivosti (Full HD) tudi pri povečavi ali tedaj, ko kamero držite oddaljeno za dolžino roke. Fotografije z izjemnimi detajli pri vsaki svetlobi pa omogoča Exmor R™ CMOS senzor, združen s Sony hitrim procesorjem BIONZ X. Funkcija Beauty effect samodejno retušira portrete - zgladi kožo, odstrani odvečen sijaj, razširi pogled in osvetli zobe ter zagotovi odlične fotografije brez dodatne obdelave. 

Vgrajena vmesnika Wi-Fi in NFC z enim samim dotikom omogočata enostaven prenos fotografij na vaš telefon ali brezžični daljinski upravljalnik. Z izjemno dolgo življenjsko dobo baterije, ki zmore kar 470 posnetkov z enim polnjenjem, boste s fotoaparatom Cyber-shot DSC-WX350 ujeli še več tistih neponovljivo dragocenih trenutkov – za vedno.

 

DSC-W800: Izjemno enostaven za uporabo

Fotoaparat DSC-W800 bo s svojo visoko ločljivostjo 20,1 milijona slikovni pik, senzorjem CCD in 5-kratnim optičnim zoomom objektiva zajel čudovite fotografije, ki jih boste želeli pokazati vsem.

Ste pripravljeni za resnično zabavo? Način “Party” samodejno nastavi občutljivost, osvetlitev in barvo ter ujame pravi duh živahnih spominov na zabavne večere. Napredna bliskavica povečuje občutljivost fotoaparata ter učinkovito razširja svoj razpon, tako da se oddaljeni predmeti zdijo svetlejši. Izjemno priročen se izkaže za notranje posnetke ali posnetke v mraku, kjer vgrajena bliskavica vašega fotoaparata težko zajame vsak želen prizor. Brez skrbi ste lahko tudi, če digitalne fotoaparate uporabljate prvič, saj je njihova uporaba enostavna tudi za začetnike. Namenski gumb za video posnetke je priročno nastavljen za snemanje videoposnetkov v polni ločljivosti brez brskanja po menijski vrstici.

Kompaktni fotoaparati Cyber-shot DSC-HX60, DSC-HX400V, DSC-WX350, DSC-WX220 in DSC-W800 bodo na voljo v Evropi od marca 2014.

Avtor: Sony Slovenija

 

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com