Naročite se na enovice

http://www.foto-klik.si/sl/fotoaparati-kamere/mirrorless-brezzrcalni-fotoaparati-224?manufacturer=Fujifilm
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

 

 

Sony Action Cam

06.11.2013 15:49

Tanka in prenosna videokamera s povezavo Wi-Fi, GPS in funkcijo »Live-View Remote«

  • Z novim CMOS-senzorjem Exmor R™ in širokokotnim objektivom z optičnim stabilizatorjem slike SteadyShot™ odpravite tresoče posnetke in si zagotovite čiste slike v polni visoki ločljivosti (Full HD)
  • Enostaven prenos podatkov s pametnim telefonom prek povezave Wi-Fi in povezave NFC z enim dotikom
  • Oglejte si posnetke in upravljajte 'prostoročno' snemanje s pomočjo prilagodljivega zapestnega nastavka »Live-View Remote«
  • Z vašimi posnetki se zabavajte s funkcijo GPS in aplikacijo PlayMemories

Prenosna videokamera Sony Action Cam je v tankem in vodoodpornem ohišju ter opremljena z vznemirljivimi novimi funkcijami, kot so GPS in Live View Remote, zagotovo pripravljena na nove pustolovščine.

Ujemite akcijo z novo aktivno videokamero HDR-AS30V in si zagotovite vrhunske video posnetke polne visoke ločljivosti Full HD ter jasne fotografije,  polne izjemnih detajlov.

Novo, izjemno tanko vodoodporno ohišje je sedaj za 35 % lažje in za 25 % manjše od svojega predhodnika, hkrati pa se odlično obnese v dežju in vetru ter tudi pri ekstremnih športih kot so prosti pad, jet-ski ali adrenalinski spust.

Z izjemno širokim zornim kotom 170° (120° z vključenim optičnim stabilizatorjem slike SteadyShot) širokokotni objektiv Carl Zeiss Tessar® v celoti zajame panorame pokrajin ali vznemirljivih smučarskih pobočij in še veliko več. CMOS-senzor Exmor R™ z osvetlitvijo ozadja hkrati poskrbi, da tudi ob najbolj dolgočasnih dneh ujamete več svetlobe in ustvarite izjemne posnetke v polni visoki ločljivosti (Full HD). Optični stabilizator slike Steadyshot obenem odpravi tresljaje in tako zagotovi brezhibno gledanje najbolj razburljivih posnetkov.

Action Cam ponuja veliko izbiro načinov snemanja, vključno s funkcijo »super-smooth Full HD 60p/50p« za sledenje hitro premikajočih se kadrov ali funkcijo »slow-mo« za pozorno beleženje počasnejših akcij. Prvič doslej boste lahko z aktivno videokamero zajeli tako fotografije z ločljivostjo 11,9 milijona slikovnih pik kot video posnetke v visoki ločljivosti (HD).

Aktivno kamero po snemanju povežite z vašim pametnim telefonom prek vgrajenega vmesnika Wi-Fi in posnetke prenesite na splet ali pa jih delite z drugimi prek brezplačne mobilne aplikacije Sony PlayMemories. Aktivna videokamera s povezavo NFC z enim dotikom le še olajša povezovanje s pametnim telefonom Xperia™, tabličnim računalnikom ali z drugimi Android kompatibilnimi napravami, ki omogočajo oddaljeno upravljanje z aktivno videokamero.

Obenem lahko vgrajeni vmesnik Wi-Fi aktivno videokamero poveže z  vodoodpornim daljinskim upravljalnikom RM-LVR1 »Live-View Remote« v slogu zapestne ure. Ta vas z aktivno videokamero poveže brezžično in vam tako omogoči prostoročen nadzor nad njo tudi takrat, ko je nameščena na težje dostopnih mesti kot so čelada, čelo kajaka ali vrh deske za surfanje. Posnetke bo vrhunsko zajel oddaljen barvni LCD zaslon, na katerem lahko nadzorujete  tudi funkcije kot so »start/stop« za snemanje, izbira načinov snemanja (»photo/movie«) in druge. Veliki gumbi daljinskega upravljalnika pa vam nadzor nad snemanjem olajšajo tudi tedaj, ko ste premočeni ali nosite smučarske rokavice.

Po koncu snemanja vam vgrajena funkcija GPS in aplikacija PlayMemories Home omogočata številne zabavne načine urejanja vaših posnetkov in podoživljanja razburljivih pustolovščin. Na svoj osebni računalnik lahko posnetke preprosto prenesete preko Wi-Fi povezave, pri čemer uporabite najnovejšo različico brezplačne aplikacije PlayMemories Home, ki omogoča tudi urejanje in deljenje datotek na spletu. 

S funkcijo »Map View« lahko spremljajte svoje gibanje in s pomočjo GPS podatkov sproti beležite svoj napredek. Funkcija »Multi View« namreč preko GPS-a zaznava spreminjanje vaše hitrosti in posnetek nadgradi v stilu tahometra. Obenem lahko dvojni zaslon »Multi View« združi posnetke, ki istočasno nastanejo pri snemanju z dvema videokamerama in tako ustvari vznemirljivo simultano predvajanje posnetkov, ki so nastali na dveh ločenih zaslonih. Priročna funkcija »Movie Rotate« vam hkrati omogoča sukanje posnetkov v smeri urinega kazalca ali v nasprotni smeri za 90° in s tem kompenzira gibanje obrnjenih ali nagnjenih kotov videokamere.

Čedalje širša izbira dodatne opreme vam obljublja večji užitek z aktivno videokamero v katerikoli adrenalinski situaciji. Najnovejši dodatki vključujejo daljinski upravljalnik »Live-View Remote« RM-LVR1 v slogu zapestne ure, prilagodljivo oprsnico za namestitev aktivne videokamere AKA-CMH1, nosilec za namestitev aktivne videokamere na drog VCT-RBM1, univerzalni nosilec z naglavnim trakom za aktivno videokamero BLT-UHM1, nosilec Action Monopod VCT-AMP1, vodotesno ohišje MPK-AS3, viden plovec za uporabo z vodotesnim ohišjem aktivne videokamere AKA-FL2, komplet dodatne opreme ACC-DCBX in nosilec s prisesnim nastavkom za aktivno videokamero VCT-SCM1, ki se prilega skorajda vsaki gladki podlagi.

Sony Slovenija

 

 

Komentarji

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com