Naročite se na enovice

http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
http://www.foto-klik.si/
>

 

 

 

 

 

Sony 4K Handycam novosti

08.01.2016 10:00

Naj lepi trenutki postanejo vaši najlepši spomini z novo 4K videokamero in dvema modeloma visoke ločljivosti (HD)

·         Videokamera Handycam FDR-AX53 ločljivosti 4K z novim CMOS-senzorjem Exmor R™, ki se ponaša z izboljšano ločljivostjo za kar 1,6 milijona slikovnih pik, ponuja neprimerljivo občutljivost, še posebej v slabih svetlobnih pogojih.

·         Nov objektiv ZEISS® Vario-Sonnar T* s  26,8-mm širokim kotom in 20-kratnim optičnim zoomom in 30-kratnim zoomom Clear Image.

·         5-osno stabilizacijo slike zagotavlja Sonyjev uravnan optični stabilizator SteadyShot™, ki je še dodatno okrepljen z novim načinom »Intelligent Active Mode«, s pomočjo katerega na sliki ne bodo vidni tresljaji med tekom.

·         Nova struktura mikrofona z zbiranjem zvoka iz petih različnih smeri ustvarja napredno kakovost zvoka.

·         Snemanje v visoki ločljivosti HD pri hitrosti 100 sličic na sekundo (fps) vam omogoča naknadno urejanje posnetkov v upočasnjenem gibanju.

·         Profesionalne karakteristike, ki vključujejo daljinski upravljalnik v obliki prstana, elektronsko iskalo, snemanje s časovno kodo in uporabniškimi bitnimi podatki za povečano snemalno fleksibilnost.

·         Videokameri visoke ločljivosti (HD) HDR-CX625 in HDR-CX450 s posebnimi funkcijami, kot je 5-osna stabilizacija slike, sistem za hitro inteligentno samodejno ostrenje in snemanje s časovnim preskokom.

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com