Naročite se na enovice

http://www.zdrzi-dlje.si/
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

 

FotoPOTEPi Oktober/November

11.08.2017 12:24

Deli članek prijateljem / Spremljaj e-Fotografija.si

 

O avtorju: Matjaž Intihar / e-Fotografija.si

 

Popeljem vas na različne FotoPOTEPe spoznati in fotografirati lepe motive sveta. Imate dobro fotografsko opremo, kompaktno fotokamero ali samo fotofon? Ni pomembno, z vsemi se da zajeti spominsko fotografijo in videti zanimive kraje. Še vedno velja, zelo majhne skupine s poudarkom na; Videti - Fotografirati - Uživati, ter na glavnih lokacijah biti ob pravi svetlobi.

Namibija - Potovanje po deželi najlepših kulis / 13. do 29. oktober
Sultanat Oman - potovanje po Jutrovem / 9. do 22. november

Naj bodo FotoPOTEPi zabeleženi še s fotokamero in enkratni spomini ohranjeni za vedno! 

Več informacij na mail info@e-fotografija.com
 


 

Namibija - Potovanje po deželi najlepših kulis (več v napovedi - vstopi)
13. do 29. oktober

Peljem vas po pokrajinah, ki so tako fotogenične in s toliko naravnih kulis, da ti ob pogledu na njih kar duša zapoje. Obenem brez množičnega turizma, varna, a še vedno Afrika v pravem pomenu besede.

Na potovanju spoznamo preprosto življenje ljudi in živali v ekstremno težkih razmerah. Na tem potovanju med najlepšimi kulisami narave, starodobnimi ljudstvi in divjimi živalmi, vam nudim več časa za oko, dušo, raziskovanje in fotokamero.

Namibija je popotniški in fotografski "Raj na zemlji", čeprav ga je ustvarila največja krutost narave.

Stvarnik je že vedel, kje bo sebi naredil in popotnikom skril kinč nebeški.

 


 

Sultanat Oman - potovanje po Jutrovem (več v napovedi - vstopi)
9. do 22. november

Vabim vas na posebno potovanje. Oman me je izredno presenetil in mi dal novo popotniško izkušnjo. Veliko so doprinesli domačini in njihov pristop do mene kot turista. Vsekakor ima Oman tudi veliko za pokazati in dati popotniku širša obzorja.

Wadiji so neverjeten kontrast povsem kamnitih gora in zelenih predelov s palmami in vodo. Visoke gore in strmi prelazi kažejo s svojimi kanjoni in starimi zaselki občutek, da ste zašli v neko drugo časovno obdobje.

Plaže in toplo morje spočijejo oko on telo ob napornem potovanju. Kampiranje v puščavi pa daje občutek svobode, enkraten pogled na sončni vzhod ali zahod, ter nočni pogled na zvezdnato nebo. Kadarkoli želite, se lahko umaknete v divjino med pesek in redka drevesa, si pripravite šotor, ogenj, večerjo in uživate v tišini.

Bolj je šlo moje prvo potovanje po Omanu h koncu, večja je bila želja, da bi se v to državo še vrnil. Želim si spoznati in videti še več. To je dežela, ki te lahko očara in da vedeti, da smo si ljudje kljub različnim kulturam tako blizu.

 

Več informacij na info@e-fotografija.com
 

Deli članek prijateljem / Spremljaj e-Fotografija.si

 

O avtorju: Matjaž Intihar / e-Fotografija.si

 

 

 
 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com