Naročite se na enovice

http://www.nanlite.si
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

Nikon Roadshow

18.11.2015 13:41

NIKON ROADSHOW

Nikon v novembru in decembru pri izbranih Nikon trgovcih organizira Nikon Roadshow, kjer bodo potekale predstavitve Nikkor objektivov in Nikon DSLR fotoaparatov. Nikonovi profesionalni fotografi bodo predstavili svoje izkušnje pri uporabi izbranih Nikkor objektivov.

Arne Hodalič bo predstavil nov vsestranski Nikkor 24-70 f/2.8E ED VR, Tomo Jeseničnik bo prikazal uporabo vrhunskih objektivov s fiksno goriščno razdaljo in Jure Makovec vsestranski Nikkor 200-500mm/5.6 E ED VR objektiv. Pri Nikonovem demonstratorju boste spoznali prednosti Nikonovih DSLR aparatov in objektivov ter prejeli nasvete pri njihovi uporabi. Na dogodkih boste lahko preizkusili Nikonovo opremo in dobili odgovore na vprašanja, ki vas zanimajo glede uporabe Nikonove opreme in fotografiranja.

Dogodki bodo trajali od 15.00 do 18:00. Kratke predstavitve fotografov bodo ob 15.30, 16.30 in 17.30.

Več o Nikon Roadshowu na www.nikonsvet.si/roadshow


 

Kratka predstavitev fotografov

Arne Hodalič kot fotograf in aktivni udeleženec sodeluje na številnih odpravah. V ameriški izdaji National Geographica je objavil reportažo o podvodni arheologiji v reki Ljubljanici. Je urednik fotografije pri slovenski izdaji revije National Geographic in predava kot gostujoči predavatelj za fotografijo na FDV in na VIST-u.

 

 

 

Tomo Jeseničnik je svoje fotografije objavil v več kot 140 domačih in tujih revijah ter časopisih. Razstavljal je na več kot 80 samostojnih in skupinskih razstavah v 18 državah. Sodeluje z nekaterimi največjimi slovenskimi oglaševalskimi agencijami, založbami, časopisnimi hišami in oblikovalskimi studii.

 

 

 

Jure Makovec je 32-letni fotograf, ki fotografira za več znanih fotografskih agencij, med drugim tudi AFP. Najbolj je osredotočen na športno in koncertno fotografijo. Jure se je izkazal s fotografijo na več športnih dogodkih, kot so Formula 1, alpsko smučanje, smučarski skoki in teki. Prav tako uživa v delu na koncertih.

 

 

 

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com