Naročite se na enovice

http://www.e-fotografija.si/tecaji-delavnice-predavanja,1228.html
http://www.foto-klik.si/
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

Predstavitev treh FotoPOTEPov Islandija - Dubaj - Filipini

07.09.2017 08:08

Deli članek prijateljem / Spremljaj e-Fotografija.si

 

Avtor: Matjaž Intihar / e-Fotografija.si

 

11. september ob 19h
Kako do predavalnice - Trzin, Prevale 9, Infocona d.o.o.

Predstavil vam bom FotoPOTEP na sever na Islandijo, Novoletni FotoPOTEP v Dubaj in FotoPOTEP na Filipine.
​Vabljeni vsi ljubitelji potovanj, ki bi radi več zvedeli o teh z dobro svetlobo in zanimivimi motivi bogatimi deželami.​

Islandija pod severnim sijem (več v napovedi - vstopi)
23. do 30. oktober 2017

Le redko kje so sile narave tako opazne kot na Islandiji, kjer lahko občudujemo prvinsko moč narave v njeni neokrnjeni obliki. Od Reykjavika gremo do gejzirjev, slapov in geoloških fenomenov. Zvečer pa v lov za najboljšo fotografijo polarnega sija.
Islandija je najhitreje rastoča turistična destinacija. Odpotovati tja od maja do septembra je kot bi šli julija na ogled Dubrovnika. Da se izognemo prveliki gužvi in da ujamemo dovolj jutranje ter popoldanske svetlobe ter zvečer severni sij, odpotujemo na naš drugi FotoPOTEP Islandija konec oktobra.
Islandija je fotografu res prijazna dežela. Bogata z nizko svetlobo in motivi, ki se razlikujejo od videnih v naši deželi. Obenem nam v temnih nočeh, nudi še polarni sij, ki ga ni samo za fotografirati, ampak tudi občudovati.

FotoPOTEP Novoletni Dubaj 2017/18 (več v napovedi - vstopi)
28. december do 2. januar 2018

Vabim vas na šest dnevni Novoletni FotoPOTEP po Emiratu z neverjetno arhitekturo, odklopom v puščavi in enkratnim ognjemetom.

Od začetka oktobra in tja do konca marca, so v Dubaju nam znane prijetne poletne temperature. Kaj lepšega, kot prekiniti zimo in Novo leto pričakati v povsem drugem okolju. Dubaj je mesto, katerega je treba enkrat videti. Doživiš nek drug svet arhitekture, kulture, turizma in pojem velikost dobi drugo dimenzijo. Nekaj povsem nepredstavljivega in vredno videti, fotografirati, užiti, je Novoletni ognjemet. Vsaj 20 minut mogočnih grozdov raket se prepleta iz celotne stolpnice Burj Khalifa in okoliških 50 in več nadstropnih stolpnic. Ko doživiš in fotografiraš ta ognjemet, veš, da si videl vse.

Filipini - v srcu Tihega ocena (več v napovedi - vstopi)
19. januar. do 4. februar 2018

Filipini so z več kot 7000 otoki zagotovo, vsaj še do sedaj, z izjemo nekaterih turistično obiskanih otokov, pozabljena dežela. 95 odstotkov površine države zavzema 11 velikih otokov, na katerih živi 98 odstotkov prebivalstva. Odmaknjeni od hitenja ponorelega sveta, s svojo nedolžnostjo in nevsiljivostjo ponujajo obiskovalcu vrnitev k svojemu bistvu, ko človeku obstoja še ni bilo potrebno dokazovati v smislu denarja ali materialnih dobrin. In predvsem ljudje na tem koncu sveta nas pozitivno presenetijo. So razumevajoči, vedno nasmejani in pripravljeni na pogovor, ter delujejo zelo pristno. Ne moreš spregledati čudovito turkizno morje Tihega oceana, rajske palme, ter sanjske plaže. Ja, kdor želi morje, otoke, peščene plaže in palme ter nekaj osnovnih turističnih izletov, bo tu našel vsega v veliki meri. Pravi ODKLOP!

 

11. september ob 19h
Kako do predavalnice - Trzin, Prevale 9, Infocona d.o.o.

 

Deli članek prijateljem / Spremljaj e-Fotografija.si

 

Avtor: Matjaž Intihar / e-Fotografija.si

 

 
 

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com