Naročite se na enovice

http://www.e-fotografija.si/tecaji-delavnice-predavanja,1228.html
 http://www.cyberstudio.si/
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587

Fotografski natečaj »poletna razglednica« (Galerija e-Fotografija)

29.06.2017 13:11

Galerija e-Fotografija, Foto Beseničar in CEWE.si razpisuje fotografski natečaj »poletna razglednica«

Prihaja poletje in in z njim čas dopustov, zato je tema poletnega natečaja zastavljena precej široko. Iščemo fotografije, ki bi jih lahko kot razglednico poslali svojim domačim ali prijateljem. Seveda bomo sprejeli tudi fotografije, na katerih bo plaža, senčnik in kozarec vina, vendar naj bi počitniška razglednica prejemniku povedala tudi, kje ste oz. ste bili. Uporabite svojo domišljijo …

RAZPISNI POGOJI:

Sodelujete lahko vsi registrirani v Galeriji. Kako se registrirati v Galerijo e-Fotografija (vstopi)?
Avtor lahko v Galerijo doda največ 5 (pet) fotografij (obvezno v ležečem formatu). Fotografije so lahko črno-bele ali barvne.
Fotografije se naložijo v temo "NATEČAJI" v spletno Galerijo e-Fotografija.

RAZSTAVA IN PODELITEV NAGRAD:

Nagrajene fotografije bodo natisnili v podjetju CEWE.si in bodo razstavljene v trgovini Foto Beseničar. Nagrajeni avtor bo poslal fotografijo v višji ločljivosti za tisk (minimalno 3000točk po daljši stranici).
Žirija bo podelila nagrade ob otvoritvi razstave, ki bo 14. septembra 2017 ob 17. uri, v trgovini Foto Beseničar. Podatki bodo objavljeni tudi na spletnih straneh organizatorjev www.besenicar.siwww.cewe.si in e-fotografija.si. Nagrajenci bodo obvestila prejeli po elektronski pošti, ki so jo navedli ob prijavi v Galerijo. Nagrajenci morajo nagrado prevzeti osebno na otvoritvi (to lahko stori tudi nekdo drug v njihovem imenu).
Po zaključku razstave bo avtor natisnjene fotografije lahko prevzel.

NAGRADE:

1. nagrada: Moja CeWe foto knjiga, darilni bon v vrednosti 40€ podarja CeWe; 2.-11. nagrada: praktična nagrada, podarja Foto Beseničar

ROK ZA ODDAJO FOTOGRAFIJ:

Rok za oddajo fotografij je 31. avgust 2017 do polnoči.

POGOJI DODAJANJA FOTOGRAFIJ

Povzeto iz splošnih pogojev Galerija e-Fotografija (VSTOPI)
Avtor, ki želi oddati fotografijo na natečaj, mora biti v Galeriji registriran z vsemi podatki, ki so odprti v oknu prijave. V nasprotnem primeru morebitno izbrana fotografija oz. njen avtor ne bosta nagrajena. Kdor od že prijavljenih še nima vnešenih vseh popolnih podatkov, jih lahko dopolni.

Vsak, ki odda fotografijo na natečaj, mora biti v Galerijo registriran z vsemi podatki, ki so odprti v oknu prijave. V nasprotnem primeru morebitno izbrana fotografija oz. njen avtor ne bosta nagrajena. Kdor nima vnešenih vseh popolnih podatkov, jih lahko dopolni.

Tretjim osebam je ob fotografijah prikazano samo uporabniško ime ("nick"), pod katerim se je prijavitelj prijavil na stran. Ostale podatke vidi samo upravitelj strani in z njimi ravna v skladu z zakonom. Posreduje jih samo podeljevalcu nagrad za namene podeljevanja nagrad na tem natečaju.

Vsaka fotografija mora vsebovati naslov fotografije, ki ga uporabnik vpiše pod ime fotografije.

Vsak avtor lahko na natečaj odda do pet (5) avtorskih fotografij, v maksimalni velikosti do 1200 točk širina in do 1000 točk višina. Velikost datoteke JPEG naj ne presega 900 KB. Fotografije morajo biti obvezno ležečega formata.

Za vse dodatne informacije nas lahko kontaktirate na e-poštni naslov (GALERIJA).

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com