Naročite se na enovice

http://www.zdrzi-dlje.si/
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

 

 

 

Canon PowerShot G3 X

23.06.2015 21:48

Canon je predstavil zmogljivo novo napravo v svoji prestižni seriji PowerShot G – PowerShot G3 X. Canonov prvi kompaktni fotoaparat s superzoomom odlikuje zadaj osvetljeno tipalo CMOS vrste 1, zaradi česar prinaša osupljivo kakovost slik, tako pri fotografijah kot videu, in vam pomaga pri doseganju novih ravni ustvarjalnosti, ki jih doslej pri kompaktnih fotoaparatih še nismo videli. PowerShot G3 X združuje Canonovo prvovrstno optiko, vsestransko 25-kratno optično povečavo in ročni nadzor DSLR-ravni ter tako uporabnikom nudi svobodo približevanja subjektom na potovanjih ter raziskovanja in fotografiranja na poti. Idealen je za odlične posnetke narave ali za zajem podrobnosti na športnih prireditvah. PowerShot G3 X je nepogrešljiva izbira za fotografske strokovnjake, ki zahtevajo brezhibne rezultate.

Vrhunski superzoom za posnetke profesionalne kakovosti
PowerShot G3 X, izdelan za zagotavljanje kakovosti fotografij, na katere so fotografi ponosni, združuje Canonove najzmogljivejše specifikacije kompaktnega superzooma doslej. Preprost zajem izbranih podrobnosti in barv z od zadaj osvetljenim tipalom CMOS vrste 1 z ločljivostjo 20,2 milijona točk vam v kombinaciji z objektivom z zaslonko f/2.8-5.6 z devetimi lopaticami pomaga ustvariti fotografije s čudovitim zamegljenim ozadjem. Bodisi ste na športni tekmi bodisi sledite živalim v gozdu, vam fotoaparat s 25-kratno optično povečavo omogoča, da se subjektu še bolj približate, ne da bi ob tem izgubili osupljivo jasnost, potrebno za dosego čudovitih posnetkov.

Za doseganje odzivnosti in zmogljivosti, ki ju zahtevajo napredni fotografi, je PowerShot G3 X opremljen s Canonovim procesorjem DIGIC 6, ki prinaša izjemno hitrost, za samozavestno fotografiranje v zahtevnih svetlobnih pogojih pa poskrbi sistem HS, ki zagotavlja čudovite, žive podrobnosti v slabših svetlobnih pogojih z ISO do 12.800. Oblikovan za sledenje premikajočim se subjektom nudi PowerShot G3 X zaporedno fotografiranje s hitrostjo 5,9 posnetka na sekundo, kar omogoča, da ujamete celo akcijo, ne glede na to, kje ste. Poleg tega pa hitro samodejno ostrenje fotoaparata zagotavlja, da je vsak posnetek natančen in izostren.

Usedite se na režiserski stol 
Ambiciozni video snemalci lahko ustvarijo čudovite filme Full HD in s stopnjo nadzora, ki jo običajno najdemo pri profesionalnih kamerah, jim PowerShot G3 X omogoča oblikovanje prizorov s spremenljivim številom sličic od 24 do 60 posnetkov na sekundo ter ročni nadzor zaslonke, zaklopa in občutljivosti ISO. Zagotavlja snemanje kristalno jasnega zvoka z razširjenim dinamičnim razponom, poleg tega pa fotoaparat odlikujejo tudi namenski priključki za mikrofon, slušalke in izhod HDMI, tako da lahko posnetke pregledujete na zunanjem zaslonu, medtem ko snemate. Z inteligentnim stabilizatorjem slike in naprednim 5-osnim načinom Dynamic IS bodo vaši posnetki mirni, tudi če snemate med hojo po ulici ali potujete s hitrim prevoznim sredstvom.

Za bolj spontano in občasno snemanje filmov vam Short Clip Movie pomaga ustvariti 4-, 5- ali 6-sekundne posnetke z različnimi možnostmi predvajanja. Način Story Highlights pa pametno izbere fotografije in filme določenih ljudi, z dogodkov ali po datumu ter jih nato združi v kratek film, ki ga je mogoče preprosto deliti z drugimi.

DSLR-ravni naprednega nadzora
Kompakten, brez kompromisov pri lastnostih – PowerShot G3 X vam zagotavlja ves nadzor, ki ga potrebujete za zajem popolne fotografije. Uokvirite svoj prizor s kateregakoli kota z velikim zaslonom z 1,62 milijona točkovne ločljivosti, 8,0-centimetrskim (3,2-palčnim) nagibnim zaslonom na dotik ter možnostjo enostavnega pregledovanja najljubših nastavitev in načinov prek vmesnika, podobnega EOS-ovemu. Za dodaten nadzor je mogoče namestiti obroček za nadzor objektiva za različne funkcije, kot je izostritev, način za popolnoma ročni nadzor s snemanjem v formatu RAW ter način osvetlitve Bulb pa vas trdno posedeta v režiserski stol. Naj pride dež ali sonce, s PowerShotom G3 X lahko nemoteno snemate dalje, saj ga odlikuje na prah in kapljice odporno ohišje. Za rokovanje, podobno DSLR-jevemu, je na voljo nastavek, ki omogoča pritrditev elektronskega iskala visoke ločljivosti ter nabora Canonovih bliskavic Speedlite.

Ustvarjalnost in povezljivost brez meja
Idealen je za snemanje v neobičajnih pogojih in iz nenavadnih kotov za doseganje edinstvenih perspektiv. Možnost oddaljenega snemanja prek brezžične povezave in nova aplikacija Camera Connect pa vam omogočata nadzor ključnih lastnosti fotoaparata prek vaše pametne naprave, vključno z dostopom do popolnega ročnega nadzora. Ko ste pripravljeni na deljenje svojih fotografskih rezultatov z drugimi, tehnologija Dynamic NFC poenostavi prenos fotografij na napravo Canon Connect Station ali na vašo pametno napravo, funkcionalnost Image Sync pa omogoča varnostno shranjevanje vseh vaših fotografij v oblak, tudi neposredno v Canonovo storitev za upravljanje slik v oblaku irista.

PowerShot G3 X – ključne lastnosti:

Velika zmogljivost tipala, združena s 25-kratnim superzoomom
Preprosto ustvarjanje, povezovanje in deljenje
Napredne video zmogljivosti za ambiciozne filmske ustvarjalce
Napredne nastavitve vam omogočajo izražanje vaše ustvarjalnosti
Fotografirajte kot strokovnjak v kateremkoli okolju

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com