Naročite se na enovice

http://www.nanlite.si
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

 

 

Canon je predstavil nove fotoaparate PowerShot in IXUS

05.01.2015 21:08

Canon je danes predstavil sedem novih modelov v družinah fotoaparatov PowerShot in IXUS. Novi modeli so popolna rešitev za vse fotografske potrebe - s tremi novimi fotoaparati PowerShot z izjemno povečavo se lahko motivu približate z velike razdalje, s katerimkoli od treh novih kompaktnih fotoaparatov IXUS pa se lahko podate na nočno zabavo. Novi PowerShot N2 bo s svojimi možnostmi zadovoljil tudi najbolj ustvarjalne posameznike.

Ujemite nepozabne trenutke, kjerkoli že ste 

Novi modeli z izjemno povečavo - PowerShot SX530 HSPowerShot SX710 HS in PowerShot SX610 HS - so prava izbira za posnetke od daleč, saj s svojo izjemno prilagodljivostjo poskrbijo, da lahko v visoki kakovosti posnamete vse, od poletnih počitnic do izleta za konec tedna.

PowerShot SX530 HS je Canonov hibridni fotoaparat, s katerim boste pripravljeni zajeti vsak trenutek. Odlikujeta ga izjemna 50-kratna optična povečava in 100-kratna povečava ZoomPlus. PowerShot SX710 HS s 30-kratno optično povečavo in PowerShot SX610 HS z 18-kratno optično povečavo bosta poskrbela, da se boste lahko približali motivom, ki jih je težko doseči. Pri zahtevnih posnetkih funkcija samodejne povečave Auto Zoom na vseh treh modelih poskrbi, da motiv ostane na sliki. Možnost zazna število ljudi v prizoru in prilagodi povečavo, s čimer zagotovi najbolj primerno velikost motiva na fotografiji. Inteligentni stabilizator slike ob tem zagotavlja, da so vsi posnetki jasni in ostri. Fotografije in filme v polni visoki ločljivosti Full HD lahko nato z enim samim dotikom preko integrirane brezžične povezave ali tehnologije Dynamic NFC prenesete na pametni telefon ali tablico.

Odločite se za drugačen pogled na ustvarjalnost - PowerShot N2

Za ustvarjalne in spontane fotografije boste imeli z novim fotoaparatom PowerShot N2 v roki vse, kar potrebujete. Edinstveno simetrično kvadratno ohišje je opremljeno z inovativnimi obroči na objektivu za približevanje pogleda in prilagajanje možnosti, s čimer lahko s fotoaparatom posnetke naredite iz najrazličnejših kotov. PowerShot N2 je opremljen tudi z novim zaslonom na dotik, ki se nagne do 180 stopinj, kar vklopi način za posnetke selfie in vam pomaga, da pred objektivom vedno zasijete v najboljši luči. Vsem, ki želite z nepričakovano ustvarjalnostjo navdušiti prijatelje, je namenjen izboljšani ustvarjalni način Creative Shot. V tem načinu fotoaparat vsaki fotografiji doda različne ustvarjalne obdelave. Inteligentna tehnologija analizira motiv in posname zabavne kratke video posnetke z različnimi hitrostmi in učinki.

Tanki, elegantni in kompaktni - fotografirajte od kjerkoli 

Ne glede na to, ali ste na večerni zabavi s prijatelji ali pa raziskujete svoje domače mesto, vam IXUS 160IXUS 165 in IXUS 170 omogočajo, da tudi na poti z osupljivimi podrobnostmi ujamete svoje najljubše trenutke. Novi modeli so Canonovi najmanjši fotoaparati do sedaj in zlahka jih pospravite v žep. Z 12-kratno optično povečavo na fotoaparatu IXUS 170 in 8-kratno optično povečavo na modelih IXUS 160 in IXUS 165 se boste lahko osredotočili na dogajanje. Preprosta uporaba zagotavlja odlične rezultate vsakič, ko naredite posnetek, vsi trije fotoaparati pa so opremljeni s tipalom z ločljivostjo 20 milijonov točk za izjemno podrobne fotografije. S pametnim samodejnim načinom Smart Auto se lahko sprostite, saj namesto vas upravlja nastavitve fotoaparata, obenem pa zabavni ustvarjalni filtri takoj zagotovijo ustvarjalne rezultate.

Avtor: Canon Adria

 

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com