Naročite se na enovice

http://www.zdrzi-dlje.si/
http://www.cyberstudio.si
http://www.facebook.com/pages/e-Fotografija/201306676587
>

 

 

 

 

 

Canon EOS 760D in EOS 750D

06.02.2015 16:37

Canon je danes razširil svojo vstopno ponudbo EOS z dvema impresivnima zrcalno-refleksnima fotoaparatom – EOS 760D in EOS 750D, ki bosta uporabnikom z ustvarjalnim očesom pomagala doseči novo raven v fotografiji. EOS 750D je idealen zrcalno-refleksni fotoaparat za tiste, ki želijo zajeti vrhunske fotografije in filme posebnih trenutkov s polno visoko ločljivostjo in z gotovostjo samodejnih snemalnih načinov. EOS 760D pa daje fotografskim navdušencem več ustvarjalne svobode in ročno upravljanje za instinktivno ustvarjanje fotografij, ki naredijo vtis.

Osupljivo kakovostna fotografija pri vsakem posnetku

Oba fotoaparata z zmogljivim novim tipalom ločljivosti 24,2 milijona točk in Canonovim slikovnim procesorjem DIGIC 6 bolj kot kdaj koli prej olajšata fotografiranje priljubljenih trenutkov v kakovosti, ki si jo zaslužijo – z živimi barvami, ostro povečavo in bogatimi podrobnostmi. Zahvaljujoč razponu ISO 100–12.800 Canon EOS 760D in EOS 750D nudita s podrobnostmi bogate rezultate ne glede na osvetlitev, naj bo ob sončnem vzhodu ali zahodu ter celo v notranjih prostorih. Tehnologija Flicker Detection, prvič predstavljena v fotoaparatu EOS 7D Mark II, za še večjo prilagodljivost dodatno zagotavlja dosledno osvetljene fotografije pod umetno svetlobo.

Uživajte v fotografiranju priljubljenih akcijskih trenutkov z uporabo načina neprekinjenega fotografiranja s hitrostjo pet slik na sekundo, s katerim bo fotoaparat zajel vsak trenutek dogajanja. EOS 760D in EOS 750D nudita izostreno natančnost povečave z zmogljivim sistemom za samodejno ostrenje z 19 križnimi točkami, ki se prilagodi vsaki kompoziciji, kot so fotografiranje hitro premikajočih se živali na safariju ali akcije polnih ekstremnih športov.

Zajemite svoj svet v filmu

Ljubiteljski filmski ustvarjalci lahko posnamejo svoje spomine v presunljivi polni visoki ločljivosti in v formatu MP4 za preprosto spletno izmenjavo. Izostrenost motivov v vsakem trenutku lahko zagotovite z naprednim tipalom Hybrid CMOS AF III, ki omogoča ohranjanje ali zamenjavo izostritve, združljivost z objektivi STM pa nudi tiho in gladko izostritev za vrhunsko natančnost in hitrost. Poleg tega nudi EOS 760D snemalcem videa več ustvarjalnih filmskih načinov, s katerimi so edinstveni posnetki enostavni. Posnemite z vzdušjem bogate filme, ki prikažejo tako podrobnosti v senci kot tudi poudarke v filmskem načinu HDR, ali pa hitro ustvarite učinek profesionalnega objektiva tilt-shift s funkcijo Miniature Effect.

Nadzor in ustvarjalnost na dosegu prstov

Zmogljive tehnične lastnosti fotoaparatov EOS 760 D in EOS 750D so zapakirane v strokovno zasnovano ohišje z ergonomskim oprijemom in zaslonom Vari-Angel za preprosto rokovanje v vseh razmerah. Prevzemite nadzor nad fotografskimi funkcijami s popolnim ročnim nadzorom, ki vam daje svobodo pri izbiri vašega ustvarjalnega stila fotografiranja. EOS 760D omogoča fotografom več razmisleka pri nastavitvah s priročno postavljenimi rešitvami za upravljanje, ki so običajno značilni za Canonove modele EOS za fotografske navdušence, vključno z gumbi Quick Control Dial na zadnji strani, vrhnjim zaslonom LCD ter iskalom Intelligent Viewfinder za hiter dostop in pregled tako nastavitev kot fotografij.

Takoj, ko vzamete kateregakoli od obeh fotoaparatov v roke, lahko začnete s pomočjo samodejnih fotografskih načinov, ki vam v vsakem trenutku zagotavljajo najboljše rezultate, fotografirati z zaupanjem. Vaše fotografije bodo izstopale iz množice z naborom fotografskih načinov in ustvarjalnih filtrov, ki so preprosti za uporabo in na voljo z enim pritiskom.

Izmenjajte fotografije s prijatelji in drugimi napravami na poti

Ko ste naredili popoln posnetek, uživajte v priročnosti in hitrosti, ki jo nudita povezljivost Wi-Fi in NFC, ter ga hitro in preprosto izmenjajte z drugimi osebami in napravami. Z neposrednim prenosom prek omrežja Wi-Fi objavite svoje najboljše fotografije v družabnih omrežjih ali jih shranite v storitvah v oblaku, kot je Canonova storitev za upravljanje fotografij irista. Ko ste pripravljeni, da shranite ali pregledate svoje fotografije, tehnologija NFC olajša in pohitri povezovanje ter prenos na napravo Canon Connect Station in druge naprave z NFC-podporo.

Ključne značilnosti fotoaparata EOS 760D:

·       Odkrijte novo raven fotografije z zmogljivim zrcalno-refleksnim fotoaparatom

·       Snemajte čudovite kinematografske filme tako preprosto kot fotografije

·       Med fotografiranjem nadzorujte vsak vidik fotoaparata

·       Preprosto se povezujte in izmenjujte svoje fotografije in filme prek tehnologij Wi-Fi in NFC

·       Popolnoma izrazite svojo ustvarjalnost z naprednim upravljanjem in načini fotografiranja

 

Ključne značilnosti fotoaparata EOS 750D:

·       Prestavite svoje fotografije na novo raven s fotoaparatom EOS 750D

·       Preprosto zajemite presunljive podrobnosti v vseh trenutkih

·       Posnemite kinematografske filme tako preprosto kot fotografije

Preprosto se povežite in izmenjajte svoje fotografije s svetom

Avtor: Canon Adria

 

 
  • Deli z drugimi:
  • www.facebook.com